Birinci olan arkadaşımız hariç hakkıyla kazanan var mı? Çok açık soruyorum bu soruyu, cumhurbaşkanına kadar uzanan bir torpil silsilesinden utanmadınız mı hiç? 7-8 bakana giden, bütün bakan yardımcılarını bağlayan mülakattan gözü dolu çıkan arkadaş sana sesleniyorum. Görevin hayırlı olsun umarım yarın bir gün gittiğin iki bin nüfuslu ilçede de gözlerin dolmaz. Sosyal medya hesaplarına Subhanallah yazan çocuk veya amcası Erzincan milletvekili olan çocuk sana da sesleniyorum. Haklarını yediğiniz garip Anadolu çocuklarının ahı yerde kalmaz bilesiniz. Mülakattan önce ayakları zangır zangır titreyen çocuklar mülakatta 95 almışlar. Orada oturan komisyona da bir kaç çift sözüm var ama mesleki büyüklüklerine edecek lafım yok. Allah her şeyi görüyor. Ankara da İstanbul'da kulis yapanlar yarın kuş uçmaz kervan geçmez yerlere gittiğinde o zaman tekrar görüşmek üzere. Bu sınava çalışacak kardeşlerim; Sınava çalışmaya başlamadan önce aile bağlarınızı araştırın. Amcanız var mı ? ya da külliyede bakanlıkta çok iyi tanıdıklarınız? ya da Karadeniz doğumlu musunuz? Bunlar kaymakam olabilmenin ilk şartlarıdır, gerisi boştur. Hakkınızda hayırlısı olsun.
1453pasha tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
RE: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Herkese hayırlı çalışmalar arkadaşlar. Neticelenen 4. olumsuz mülakatımı da geride bıraktım. İnsan devletim beni neden beğenmiyor benim neyim var ben terörist miyim hain miyim diye düşünüyor en sonunda ama bunların hiç biriyle alakası yok bu durumun. Sizi mülakata alan komisyon bile orada sembolik. Perde arkasında yaşananları size anlatmak isterdim ama hevesinizi kırmak istemiyorum Allah herkesin yardımcısı olsun bu ülkenin ''TEMİZ'' çocuklarına, cemaatlerle iş tutmayan, bir partinin partizanlığını yapmayan çocuklarına bu görevi nasip etsin. Ben perde arkasında neler döndüğünü anlatmayacağım ancak kısa bir haber linki bırakıyorum okuyarak anlayabilirsiniz. Ben artık pes ettim gençliğimi verdiğim kaymakamlık yolundan ayrılıyorum. Pişman mıyım? Hayır kesinlikle siz de pişman olmayacaksanız o bakanlık binasına gitmek için bile değer bu heyecan gerisi de nasip(!) Bu sene başarılı olan adaylar arasında özellikle bir vakıfla ilişkileri dikkat çekici. Birde malum partinin gençlik kolları... Allaha emanet olunuz...
www. veryansintv. com/bu-koyde-dogan-vali-kaymakam-oluyor (boşlugu silerek habere girebilirsiniz.)
-
@ilhannn00 Ben mülakat performansımla geçebileceğim bir mülakatı birinin iki dudağı arasından çıkan kelimeyle kaybettiğimde nasip mi oluyor ? Ben buna kul hakkı diyorum nasip değil.
1453pasha tarafından gönderilen son iletiler
-
iktisat için a kadro yayınlarını kullanan var mı ?
-
arkadaşlar kullandığınız kaynakları paylaşabilir misiniz? özellikle soru bankaları teşekkürler
-
@mia-10 Mülakatı geçeceğinize inancınız tamdı geçebildiniz mi acaba?
-
@ofa cimerden mi öğrendiniz mülakat notunuzu?
-
Herkese hayırlı çalışmalar arkadaşlar. Neticelenen 4. olumsuz mülakatımı da geride bıraktım. İnsan devletim beni neden beğenmiyor benim neyim var ben terörist miyim hain miyim diye düşünüyor en sonunda ama bunların hiç biriyle alakası yok bu durumun. Sizi mülakata alan komisyon bile orada sembolik. Perde arkasında yaşananları size anlatmak isterdim ama hevesinizi kırmak istemiyorum Allah herkesin yardımcısı olsun bu ülkenin ''TEMİZ'' çocuklarına, cemaatlerle iş tutmayan, bir partinin partizanlığını yapmayan çocuklarına bu görevi nasip etsin. Ben perde arkasında neler döndüğünü anlatmayacağım ancak kısa bir haber linki bırakıyorum okuyarak anlayabilirsiniz. Ben artık pes ettim gençliğimi verdiğim kaymakamlık yolundan ayrılıyorum. Pişman mıyım? Hayır kesinlikle siz de pişman olmayacaksanız o bakanlık binasına gitmek için bile değer bu heyecan gerisi de nasip(!) Bu sene başarılı olan adaylar arasında özellikle bir vakıfla ilişkileri dikkat çekici. Birde malum partinin gençlik kolları... Allaha emanet olunuz...
www. veryansintv. com/bu-koyde-dogan-vali-kaymakam-oluyor (boşlugu silerek habere girebilirsiniz.)
-
bir haber paylaşmak istiyorum. yasak mı bilmiyorum yasaksa uyarabilirsiniz.
https:// www. veryansintv. com /bu-koyde-dogan-vali-kaymakam-oluyorBu rezillikler göz önündeyken hala çalışılarak kaymakam olacağını düşünen bizler çok safmışız.
-
@ilhannn00 Ben mülakat performansımla geçebileceğim bir mülakatı birinin iki dudağı arasından çıkan kelimeyle kaybettiğimde nasip mi oluyor ? Ben buna kul hakkı diyorum nasip değil.