Vakıf 14 Mart'ta yapılmıştı,7 Nisan gibi açıklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam.23 günde falan yani.Ama bu sınav için şöyle bir şey var.Sınavdan 19 gün sonra,yani 13 Mayıs bayramın 1.günü.Büyük ihtimal bayramdan sonraki hafta açıklanır.
Heisenberg53 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Heisenberg53 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ziraat Bank 2022 Uz.Yard. Sınavı
iyiymiş ben ön muhasebe yapıyorum. yol yemek dahil 5500 civarı çalışıyorum. Bankayı çok istiyorum kariyerinden dolayı.
-
RE: Ziraat Bank 2022 Uz.Yard. Sınavı
Merhabalar.
Ben de sınava girdim. Güzel bir sonuç bekliyorum. Şu anda ortalama bir maaşla çalıştığım, kısmen rahat bir işim var masa başı. Fakat kariyer anlamında yeterli değil çok. Sorum şu; uzman yardımcılarının şu anda aylık kazançları ortalama ne oluyor? Benim bildiğim kadarıyla 3 ayda bir çift maaş, senelik dağıtılan temettü (2 maaştı galiba), aylık İstanbul tazminatı vs. vardı. Tam olarak şartlarını yazabilirseniz memnun olurum. Benim için önemli gerçekten tercih yapmam açısından.
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Vakıf 14 Mart'ta yapılmıştı,7 Nisan gibi açıklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam.23 günde falan yani.Ama bu sınav için şöyle bir şey var.Sınavdan 19 gün sonra,yani 13 Mayıs bayramın 1.günü.Büyük ihtimal bayramdan sonraki hafta açıklanır.