@wazo Bu dediğiniz tüm pozisyonlar için geçerli mi?
klaytt30 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@fikretsmsk Ya ne yapacaklardı? 1 sene boyunca müfettiş alımının sonucunu siteye mi koyacaklardı? Herkes sabırla açıklanacağı günü bekliyor. Bu tarz söylemlerle ekstradan gerginliğe gerek yok. Zira yeterince gergin herkes.
klaytt30 tarafından gönderilen son iletiler
-
@fikretsmsk Ya ne yapacaklardı? 1 sene boyunca müfettiş alımının sonucunu siteye mi koyacaklardı? Herkes sabırla açıklanacağı günü bekliyor. Bu tarz söylemlerle ekstradan gerginliğe gerek yok. Zira yeterince gergin herkes.
-
Arkadaşlar kimlik kartı ve diploma suretinden kasıt önlü arkalı taranmış ya da fotoğrafı çekilmiş halleri mi?
-
@ksua İlanda görev yerinin İstanbul olması planlanmaktadır yazıyor.
-
@wazo Bu dediğiniz tüm pozisyonlar için geçerli mi?
-
@kemalugur92 Zaten duyuruya bakarak söyledim. Duyuruya göre topam 135 kişi ve son adayla aynı ortalama puana sahip adaylar “Müfettiş Yardımcılığı/Kontrolör Yardımcılığı” sözlü sınavına katılmaya hak kazanacaktır diye belirtilmiş. İkisi ayrı ayrı belirtilmemiş. Ayrıca @leviatanamayan sonuç belgesinde "Müfettiş Yardımcılığı ve Kontrolör Yardımcılığı Alanında Mülakata Katılmaya Hak Kazandınız." yazdığını söylemiş. Sonradan belki bir değişiklik yapılmış olabilir onu bilemiyorum.
-
@muddei-hususi Ya sadece uzmanlık seçiliyordu ya da tüm pozisyonlar. Tüm pozisyonları seçende önce müfettişlik sonra kontrolörlük en son da uzmanlık için değerlendiriliyor. Yani ben müfettişlik istemiyorum kontrolörlük istiyorum gibi bir durum yok anladığım kadarıyla.
-
@kemalugur92 Bu sayılarda bir yanlışlık olabilir mi? Çünkü ilanda müfettiş yardımcılığı/kontrolör yardımcılığı için mülakata alınacak kişi sayısı toplam 135 kişi. Banka duyurusunda barajları geçen kişi sayısının bu sayının altında olduğu yazıyor. Siz müfettişlik için 69 kişi kontrolörlük için 72 kişi yazmışsınız toplam 141 yapıyor. Ayrıca ilanda direk kontrolörlük için ayrı bir mülakatta yazmıyor. Tüm pozisyonlardan gerekli barajları geçen önce müfettişlik sonra kontrolörlük için değerlendirilecektir diye belirtilmiş. Sanki müfettiş yardımcılığı ve kontrolör yardımcılığı için toplam 69 kişi daha doğru gibi.