@muddei-hususi sayının tamamlanması bekleniyor. Bizde 8 kisi girecekti, 8 olmasini beklediler, mailde gosterilen saatten yarim saat sonra içeri aldılar.
Oncira tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Oncira tarafından gönderilen son iletiler
-
Kazananlara hayırlı olsun. Kazanamayanlara Allah daha iyilerini nasip etsin. Herkes İstanbul'da mı başlayacak arkadaşlar?
-
@muddei-hususi Kendimizi 2 aya alıştırıp erken açıklanınca sevinmek en mantıklısı:)
-
PPK kararı açıklandı, nefesler tutuldu:)
-
Bende en kötüsüne hazırlanıp en iyi umut etmenin faydalı olacağını düşünüyorum. Bu seneyi saymazsak hep mülakat tarihi ve mülakat açıklanması arası 2 ay gibi bir süre imiş.
-
@potter bir duyumum yok. Merak ettigim için sordum aslinda ama bir duyumum varmış gibi anlaşılmış sanırım. Telaşe ettirmek istemedim.:)
-
@bts06 Süreçleri 9 ay süren bir ilan için çok pozitifsiniz valla ben de böyle düşünmek isterim:)
-
Şimdi bu çarşamba itibarıyla tüm mülakatlar bitiyor mu acaba. net bilgisi olan var mı?
-
@muddei-hususi sayının tamamlanması bekleniyor. Bizde 8 kisi girecekti, 8 olmasini beklediler, mailde gosterilen saatten yarim saat sonra içeri aldılar.
-
@forumcu Net bir soru gibi degil de, misal En basit sekilde, merkez bankasinin temel amacı istihdamı artırmaktır degil mi? Gibi şeyler hocam
-
@muddei-hususi ben 6 sında girecegim ama, her gruba ilgili oldukları birimlerin genel müdürlerinin gireceğini duymustum, oncekilerde oyleymis. Mulakat yapanlarin tutumu ne iyi ne kötü demişlerdi. Tuzak sorular sorulabiliyormus.