@zorakigocmen hocam çok geçmiş olsun. Sizinle mülakat öncesi tanışmıştık. O puanla kesin olur diye düşünüyordum. 55 verseler bile kazanıyordunuz. Üzücü bir durum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Benim de olmadı. Sanırım 4. Gruptan kimseyi almadılar
sawetkk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
RE: 2021 ÇALIŞMA UZMAN YARDIMCISI İLANI
@nasippp çünkü o dil isteyen alımlar dış ilişkiler genel müdürlüğüne yapılacak ve o uzmanların yurtdışına çalışma ateşesi olarak atanma ihtimali yüksek.
sawetkk tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 ÇALIŞMA UZMAN YARDIMCISI İLANI
@nasippp çünkü o dil isteyen alımlar dış ilişkiler genel müdürlüğüne yapılacak ve o uzmanların yurtdışına çalışma ateşesi olarak atanma ihtimali yüksek.
-
@zorakigocmen hocam çok geçmiş olsun. Sizinle mülakat öncesi tanışmıştık. O puanla kesin olur diye düşünüyordum. 55 verseler bile kazanıyordunuz. Üzücü bir durum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Benim de olmadı. Sanırım 4. Gruptan kimseyi almadılar
-
Benim de sonucum malesef olumsuz
-
@muddei-hususi hocam hiçbir fikrim yok. Arkadaşımın arkadaşının eşi orada uzman. Yani doğrudan görüşebileceğim biri değil. Kazananlar ppk toplantısından sonra açıklanacak demiş. Tek öğrenebildiğim bu
-
İçeriden bir uzmandan ulaşan bilgiye göre 12 Ağustos'taki ppk toplantısından sonra açıklanacakmış arkadaşlar
-
Tamamen benim tahminim, duyumluk bir şey değil. Perşembe dememin sebebi de bütün sonuç açıklamalarını ve sınav davetlerini perşembe günü yapmış olmaları. Bu hafta dememin sebebi de araştırmacıların sonucunu mülakat bitiminden sonraki 2. haftada açıklamaları yani tamamen benim çıkarımlarım
-
Perşembe günü bir hareket olabilir diye düşünüyorum
-
Benim tahminim haftaya açıklanacağı yönünde