TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. ugurlu3434
    U
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 7
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ugurlu3434

@ugurlu3434

17
    İtibar
    3
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ugurlu3434 Takip etme Takip Et

ugurlu3434 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021

Faruk kaymakciya yazıyorum ben herkes yazarsa etkili olur bence

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      ugurlu3434
    • RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021

@jonsnow1 arkadaşlar twitterdan baski yapsak coktan aciklanmisti ama kimse konuyla ilgili twit atmadi maalesef. anca burada sikayet ediyorsunuz.

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      ugurlu3434

@ledger zaten tam olarak liste belli oldugu icin ve sadece imza kaldigi icin twit atalim diyorum. tt olmamiz gerekmiyor konuyla ilgili 10 twit gitse ilgilenir.

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      ugurlu3434

@ledger Ya bir resmi kurumun üstündeki merci onaylamadan herhangi bir kararı açıkladığı ya da yururluluge koydugu nerede görülmüş. Devlet hiyerarşisi içinde böyle bir şey olabilir mi.

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      ugurlu3434

Hızlanmasının tek yolu var sayın bakana ve/ya bakan yardımcısına rica etmek. Bunu herkes yaparsa açıklanır bence. Bu yüzden rica ediyorum herkes twitterdan yazsin.

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      ugurlu3434

@eymenn0618 hayır Türkiye de

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      ugurlu3434

@twopod personel dosyasında geleneksel olarak diploma veya diplomanın aslı gibidir baskılı örneği bulunur.

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      ugurlu3434

ugurlu3434 tarafından gönderilen son iletiler

@twopod personel dosyasında geleneksel olarak diploma veya diplomanın aslı gibidir baskılı örneği bulunur.

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      ugurlu3434

@ledger zaten tam olarak liste belli oldugu icin ve sadece imza kaldigi icin twit atalim diyorum. tt olmamiz gerekmiyor konuyla ilgili 10 twit gitse ilgilenir.

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      ugurlu3434

@jonsnow1 arkadaşlar twitterdan baski yapsak coktan aciklanmisti ama kimse konuyla ilgili twit atmadi maalesef. anca burada sikayet ediyorsunuz.

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      ugurlu3434

@eymenn0618 hayır Türkiye de

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      ugurlu3434

Hızlanmasının tek yolu var sayın bakana ve/ya bakan yardımcısına rica etmek. Bunu herkes yaparsa açıklanır bence. Bu yüzden rica ediyorum herkes twitterdan yazsin.

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      ugurlu3434

@ledger Ya bir resmi kurumun üstündeki merci onaylamadan herhangi bir kararı açıkladığı ya da yururluluge koydugu nerede görülmüş. Devlet hiyerarşisi içinde böyle bir şey olabilir mi.

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      ugurlu3434

Faruk kaymakciya yazıyorum ben herkes yazarsa etkili olur bence

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      ugurlu3434

Mevlüt Çavusoglu'na Twit atsak konuyla ilgili bence ilgilenir. Daha önce kendisine atılan twitleri okuduğunu duymuştum.

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      ugurlu3434