2018 kadro dağılımı açıklanmış
Bununla ilgili nasıl yorum yaparız @Antimülakat hocam, 5000 atama izni vardı
http://www.dpb.gov.tr/tr-tr/duyuru/kurumlara-2018-yili-icin-verilen-atama-kontenjanlari-belirlendi
2018 kadro dağılımı açıklanmış
Bununla ilgili nasıl yorum yaparız @Antimülakat hocam, 5000 atama izni vardı
http://www.dpb.gov.tr/tr-tr/duyuru/kurumlara-2018-yili-icin-verilen-atama-kontenjanlari-belirlendi
84 le muayene yazdım
8700 üncü başvuru olmuş
merhaba, sözleşmeli alımlar arttı, ptt, kyk,tarım kredi, gümrük, nüfus müdürlüğü gelmesi gerekenler geldi gibi ama merkezi atama düşüyor sayı işte.
haziran atamasında da, sgk devreye girmezse, üniversite alımları olacaktır sadece bu da ciddi az alım olacaktır iibf için.
sen nasıl görüyorsun, bu mülakatlı alımlar, merkezi deki sayıyı düşürüyor mudur?
84 lerin temizlenme ihtimali merkezi atamada ne durumda olur @Antimülakat
Başbakanlik makamina genel bütce kapsaminda (1.sayili cetvel) kamu kurum ve kuruluşlarina 5000 kadro verilmistir. Şimdi bu 1.ci sayili cetveli bilmeyenler kadro az gelecek hüsrana uğrayacagiz gibi yorumlar yapiliyor yanlis. Yani özetle 5000 atama izni 1.sayili cetveldeki kurumlari kapsar. (2.ci sayili cetvel kitler bu 5000nin içinde değil) bu durumu kastettiniz dimi hocam. Merkezi atama çünkü 5000 civari ve 2 atamaya bölünecek bu sayı.
Memleketle ilgili dediğine katılıyorum: memleketine atananlar, maaşları da çok iyi olmayan memurluklar için, kendi şehrini bırakıp orda asgari ücret şartlarında kalacağı için bence bırakmazlar şehirlerini, tercih yapmazlar gibi eğer kendi şehrini bırakacak olanlar da ciddi iyi puanı olanlardır, kit olabilecek puanlılar bırakabilir, onlar da çok fazla değildir. Sonuçlarının açıklanması gerekiyor tabi ki
Belediyelerin de alım yapabilmesi için, 2 hafta personel alım süresi uzatılmış.
İnşallah bunlar merkezi alımı en az 500+ iibf gibi etkiler, çünkü 500 e bile razı millet, ama puanı düşürmez ki o kadar gelirse.
@hevidar KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu içinde söyledi:
@Antimülakat hocam benim paunim 84.5 4431 koduna dahil bölümüm ve işletme sırlamam 1300 bu atamada tercih vermemeyi düşünüyorum 84.5e inmesinin nerdeyse imkansız olabileceğini düşünüyorum bide hocam 3.atamada 84.5i görebilir mi boşuna umutlanmak istemiyorum yorumlayabilir misiniz
Benim de 84 puan işletme, 1500 küsürlerde sıralama @Antimülakat
Hocam DSİ işletme, iktisat epey düştü puanlar ve iyi bir kurum insanlar es geçmez bu kurumu yazmıştır, az alım olduğu halde puanlar 85 in altına indi, merkeziyi etkiler dimi bu durum, 85 üzeri bekleyen kişi azalmış anlamına geliyor dimi @Antimülakat
@antimülakat, içinde söyledi: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 518 Sözleşmeli Personel Alacak
@karmin kesinlikle hocam. İibf adına puanlar 2016 yılında düşüktü. 85 üzerinde alan iibf'li sayısı azdı. Bu durumda an itibariyle bu puanlara sahip olan çok kişi kalmamış demektir.
haziran merkezide 84.5 lara düştü şaşırdık. burada 84.1 lere düştü şaşırdık. acaba biz paronayak mı olduk ne olduk anlamadım ki
ama işte şöyle bi durum var, kasım da 300 + civarı kadro gelir mi, belediyelerin çıkmasından sonra baya riske girdi durum, bildiğimiz alım yapacak TCDD gözüküyor bi de üniversite ağırlıkta olacaktır.
@keynezyenciii, içinde söyledi: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 518 Sözleşmeli Personel Alacak
@antimülakat, içinde söyledi: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 518 Sözleşmeli Personel Alacak
Arkadaşlar 80 üstü puanı olan herkes için umut var. Kaça düşer bunu net bir şekilde ortaya koymak kolay değil ama merkezi atama gtb ptt kyk vs. derken epey bir kişi KPSSP3 puanını kullandı. 80-85 bandında olanlar kaldı geriye.
Yığılma fazla diye korkuyor herkes hocam 1.5 puan var arkadaşımla aramda 1500 kişi var İİBF sirasinda
evet dediğin gibi, yığılma durumları var, virgüllerde bile puan aşağıya indikçe kaç bin kişi değişiyor arada, 80 lerin başlarında virgüllerle binlerce kişi oynuyor. branş sıralaması da daha güncellenmedi.
ptt sadece istanbul alımı kaldı, ptt dekilerin çoğu tercih yapıcaktır, gümrükte kadrolu olduğu için ordan ciddi yazmayan olur onlar da KİT leri yazanlar olacaktır gene de.
merkezi atamada toplam 2 alımda 700 civarı kişi gitti iibf den, gümrükten giden oldu, kyk biraz, ptt sadece istanbul, nüfus biraz 4001 çünkü bunlar. komiser yardımcılığına giden biraz olmuştur belki.
@keynezyenciii, içinde söyledi: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 518 Sözleşmeli Personel Alacak
@karmin, içinde söyledi: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 518 Sözleşmeli Personel Alacak
Arkadaşlar 80 üstü puanı olan herkes için umut var. Kaça düşer bunu net bir şekilde ortaya koymak kolay değil ama merkezi atama gtb ptt kyk vs. derken epey bir kişi KPSSP3 puanını kullandı. 80-85 bandında olanlar kaldı geriye.
Yığılma fazla diye korkuyor herkes hocam 1.5 puan var arkadaşımla aramda 1500 kişi var İİBF sirasinda
evet dediğin gibi, yığılma durumları var, virgüllerde bile puan aşağıya indikçe kaç bin kişi değişiyor arada, 80 lerin başlarında virgüllerle binlerce kişi oynuyor. branş sıralaması da daha güncellenmedi.
ptt sadece istanbul alımı kaldı, ptt dekilerin çoğu tercih yapıcaktır, gümrükte kadrolu olduğu için ordan ciddi yazmayan olur onlar da KİT leri yazanlar olacaktır gene de.
merkezi atamada toplam 2 alımda 700 civarı kişi gitti iibf den, gümrükten giden oldu, kyk biraz, ptt sadece istanbul, nüfus biraz 4001 çünkü bunlar. komiser yardımcılığına giden biraz olmuştur belki.
PTT kazananlar genelde düşük puandi hocam 80 83 arası Cok kazanan olmuştu sizin için sorun teşkil etmez Kasım'da gidersiniz rahatladım:)
merkezi atama aslında 2014 le aynı gidiyor. açıktan atamalar biraz daha fazla geldi, kendi şehrini kazanan insanlar öyle her yeri yazamaz bence, çünkü şehir dışına çıktığında kira, faturalar vs. şu anki sözleşmeli çalıştığıyla aynı duruma düşecek.
hep bir şüphe içindeyim valla, 2014 e göre 84 puan taban puanın altında kalıyor.
inşallah iyi kadrolar gelir de gideriz
MKE Kırıkkale taşra oldu benim
Tayin imkanı yok diye, hep sgk doldurmuştum
MKE en sona yazmıştım o geldi
Nasıl bi kurumdur hocam @Antimülakat tayin imkanı yok dimi
Bu merkezi açıklasaydı, puanları biraz daha düşürürdü ama açıklamadılar bi türlü
Başvurabilecek Bölümler İşletme, İktisat, Çalışma Ekonomisi, Kamu Yönetimi, Maliye, Uluslarası İlişkiler, Ekonometri
Başvuru Tarihi 10 Tem 2018
Son Başvuru Tarihi 16 Tem 2018
KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınacak
Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır. Adaylar tercihlerini, 10-16 Temmuz 2018 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM'ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 16 Temmuz 2018 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir. Adaylar, tercihlerini KPSS-2018/6 Tercih Kılavuzunda yer alan kurallara göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden saat 10.00'dan itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır.
Adayların tercih işlemleri için Ek'te yer alan kılavuzu dikkatle incelemeleri önem arz etmektedir.
@antimülakat, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
@karmin öyle görünüyor ama 4001'den kalan sayısı da epey azalmıştı hocam. Birde 4 katı olunca!
4001 den de epey giden oldu, azaldı tabi
ama şehir şehir bakınca, kontenjanları azdı, ne bileyim daha yüksek bekliyordu insan.
@antimülakat, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
Tablo oluşmaya başladı dostlar. İftardan sonra güncelleme yapacağız. Hayırlı iftarlar!
https://www.tercihiniyap.net/kpss/kyk-yurt-yonetim-memuru-taban-puanlari-2018
hocam 4001 olmasına rağmen düşük kapatmamış mı sanki?
@antimülakat, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@karmin iyi puan gelme ihtimali var.
1 haziran da bitiyor başvuru, inşallah bakalım
84 le muayene yazdım
84 le muayene yazdım
8700 üncü başvuru olmuş
kit ler hariç bu rakamlara, kit lerin iyi sayıda alım yapması lazım