2018/1 ataması
-
@karmin
Kurumlar arası geçişte dahilmis. Bide dih yok sanki göremedim. -
2018 toplam kadro bu, 2 atama için
-
@karmin
Him -
@calii
Bence cogunluk 85_84 tek tük de 83 ler gidecek -
@rlg 82 lere dusmez yine diosun
-
kit ler hariç bu rakamlara, kit lerin iyi sayıda alım yapması lazım
-
@calii
Fazla anlamıyorum ben.@Antimülakata sorun.belki de düşer belli mi olur -
Dpb talep toplama süresini uzatmış.Kadroların artacağına inanıyorum
-
@karmin
Sizce puan kaça düşer meşhur soruyu sordum:) -
@inflexible
Bir daha söyleyin -
@rlg :)) Kadrolar artacak inşallah
-
@inflexible
İnşallah insallah -
@karmin valla alınan bu kararlardan hiçbir sonuç çıkaramıyorum. Anlaşılması da çok zor. Bunların kullanıldığından da emin değilim. Bir sürü meslek grubu var, nereye kaç kişi alınıyor, nasıl alınıyor?
-
@antimülakat valla antimülakat hocam siz anlamadıysanız biz naapalımm.burda yazan 2018/1 merkezi atama rakamlarımı yoksa açıktan atama izinleri mi.yani merkezi atama kesin sayıları olsa DPB talep toplama süresini neden uzatsın.....ama mevcut sayılarda açıktan atama ve nakil için çok fazla değilmi.
-
Dpb bu tarz dagilimlari her yıl yapıyor sayi da son 2 yıldan farksız değil ama burda ilginç olan kurumların talepleri iletmesi için ek süre verildi.Ayrıca kadro sayısı yıl başında belli olduğu için bunun pek önemi yok iibf aslan payını alabilmesi için kit kurumlarının yüklü alım yapması gerek ben bu alımda tcdd ümitliyim çünkü kit kurumları dpb nin dağıttığı ve senenin başında belirlenen kadroya dahil değil eğer onay verilirse 1000 kişi bile alabilir sadece kit. O yüzden suan hala hic birşey belli değil
-
@guyan-gelmiş
İnşallah güzel bir alım olur. -
@rlg İnşAllah hocam isletme 82 iktisat 83 u görür gibi.
-
@guyan-gelmiş
İnşallah güzel bir alıma ihtiyacımız var.umarim yine hüsran yaptırmazlar. -
@rlg İnşAllah hocam
-
Seçim öncesi alımın yüklü olması gerek, aksi şaşırtır.