@yucesinan itiraz ettim ben, en azından ne olduğunu görelim, hesapladığım ile gelen sonuç aynı değil, ayrıca iptaller var deniliyor ama ne olduğunu bilmiyoruz, sonucu araştırmak en doğal hakkımız, bazılarının laf sokmasına takmayın, emek ve para harcıyoruz, itiraz etmek gerekir.
vincent55555
@vincent55555
vincent55555 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
vincent55555 tarafından gönderilen son iletiler
-
itiraza henuz cevap gelmedı
-
@yucesinan itiraz ettim ben, en azından ne olduğunu görelim, hesapladığım ile gelen sonuç aynı değil, ayrıca iptaller var deniliyor ama ne olduğunu bilmiyoruz, sonucu araştırmak en doğal hakkımız, bazılarının laf sokmasına takmayın, emek ve para harcıyoruz, itiraz etmek gerekir.
-
neyse 2 soru için iptal başvurumu yaptım ve doğru sayıma ilave edilmesini talep ettim, hayırlısı
-
@sadaretkethüdası daha iptal edilen sorular dahil edilmedi mi yani
-
iptal soru yok heralde değişen birşey olmamış şimdi itiraz etsek birşey değişir mi
-
@bişilerbişiler hangi bölümdeki sorular idi açık ve net yazarsanız sevinirim
-
@lysisminos keşke etseydım edemedım, ama hocalarıma sordum soru problemli denildi, Anayasada bahsedilen şey ayrı burada soruda bahsedılen konu ayrı, umarım başkası itiraz etmiştir, hayırlısı olsun inş.
-
@muddei-hususi umarım itiraz edilmiştir, sonucu görürsünüz, hayırlısı olsun sakin olunuz
-
@muddei-hususi ayrıca 2004 de yapılan değişiklik ile temel hak ve hürriyetlerde yapılan milletlerarası antlaşma kanundan üstündür, o kadar ders çalışıyoruz bilgimiz var heralde, her anlamda üstün diyemeyiz
-
@muddei-hususi kesın derken kanun ya da milletler arası antlasma ayrı secenekte olmaz, hocalarıma da sordum, ben kanun yaptım ama cevap milletlerarası antlaşma idi, kendi fikrimi söyledim ne cürreti ne yaptım yahu