Hepimizin hakkında hayırlısı olması temennisiyle, selamlar. Forumu uzunca zamandır takipteyim, fakat yeni üye oldum. Buna sebep olan dürtü ise artık gerçekten beklemekten yorulmak, sıkılmak. Başvurmadığım ya da puanım yetmediği için dahil olamadığım tüm sınavların süreci hızlıca tamamlama serilerine sınavı kazanıp mülakatına katılamadığım halkbank sonuçları da eklendi. Rızkımız elbet zamanı gelince, olması gereken yerde olacaktır. Bundan zerre şüphem yok fakat artık beklemek anlamsız ve umutsuz olmaya başladı. Neyse, her cuma olduğu gibi günün mübarekliği hürmetine hepimizin tez vakitte hayırlı haberler almasını temenni ediyorum. Nitekim yapabileceğimiz daha iyi bir şey yok. Hoşbuldum.
robertlucas
@robertlucas
robertlucas tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Mülakata hazırlanırken dahi çeşitli tarihler belirleyip iş güç sahibi olabilme ihtimaliyle unutlanırdım. Belirlediğim her eşik çoktan geçildi. Şimdi ise son bir ihtimal denetmenlik mülakatları başlamadan haftaya cumaya kadar açıklayabileceklerini düşünüyorum. Bu hafta itibariyle 3. ayını doldurduğunu düşünürsek çok umutlu değilim fakat o günlerde de bu belirsizlik sürerse denetmenlik mülakatından sonra artık tamamıyla kpss maratonuna geri döneceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
RE: İç İşleri AB Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@odtüsbky hocam tebrik ederim, darısı bizlere inşallah 91 küsür puanla açıkta kalmıştım bu ilanda, sonrasında ise belge teslim etmeyenler ve mülakata gelmeyenlerin sayısını öğrenince helal olsun demiştim. Adınıza çok sevindim fakat sormak gerek göç'ü çok istiyordunuz, beklemeye devam mı ?
-
@paretowilfredo uğraşına sağlık, güzel haberlerle gelirsin umarım. Bu arada haftaya denetmenlik yard. mülakatları da başlayacağı için bu hafta konusunda umutluyum. Fakat çalışmalarım temennilerim kadar iyi gitmiyor. Denetmenlik mülakatlarına hazırlanan arkadaşlar konsantrasyon konusunda tavsiyelere açığım.
robertlucas tarafından gönderilen son iletiler
-
@Franklin mesajımı tekrar düzenledim. Helalleşelim
-
@İNSAN Afedersiniz, aynı şeyi duyuruları okurken yaşadığım için laf kalabalığı yapmaya çalıştım ama yeterli olmadı sanırım
-
GÖREVDE YÜKSELME sınav sonuçları açıklanmış. Darısı bizim sonuçlara olsun
-
Güvenlik soruşturmalarının yapılış şekli kurumdan kuruma değişiyor mu ?
-
@sofokles Kuvvetle muhtemel dediğiniz gibi, süreç devam edecek bir süre daha. Ama bu bile şık bir hareket. Bu kadar zor değil şu bir cümleyi yazmak aylardır bilgi kırıntısına muhtaç bakınıp duruyoruz.
-
@paretowilfredo uğraşına sağlık, güzel haberlerle gelirsin umarım. Bu arada haftaya denetmenlik yard. mülakatları da başlayacağı için bu hafta konusunda umutluyum. Fakat çalışmalarım temennilerim kadar iyi gitmiyor. Denetmenlik mülakatlarına hazırlanan arkadaşlar konsantrasyon konusunda tavsiyelere açığım.
-
RE: İç İşleri AB Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@odtüsbky hocam tebrik ederim, darısı bizlere inşallah 91 küsür puanla açıkta kalmıştım bu ilanda, sonrasında ise belge teslim etmeyenler ve mülakata gelmeyenlerin sayısını öğrenince helal olsun demiştim. Adınıza çok sevindim fakat sormak gerek göç'ü çok istiyordunuz, beklemeye devam mı ?
-
RE: ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Arkadaşlar bildiğimiz üzere alınacak uzman yardımcılarının bir kısmı Uluslararası İşgücü Genel Müdürlüğü'nde istihdam edilecek. Sayı hakkında bilgisi olan var mı ? Bir de merak ediyorum gelen bu 50 kişilik ilan 6735 sayılı kanunda ihdas edilen kadro mu ?
-
Mülakata hazırlanırken dahi çeşitli tarihler belirleyip iş güç sahibi olabilme ihtimaliyle unutlanırdım. Belirlediğim her eşik çoktan geçildi. Şimdi ise son bir ihtimal denetmenlik mülakatları başlamadan haftaya cumaya kadar açıklayabileceklerini düşünüyorum. Bu hafta itibariyle 3. ayını doldurduğunu düşünürsek çok umutlu değilim fakat o günlerde de bu belirsizlik sürerse denetmenlik mülakatından sonra artık tamamıyla kpss maratonuna geri döneceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
İnsan kaynakları da haklı olarak çok sıkılmış, bugün aradım, durum ve cevap aynı. Kendilerine iletildiği takdirde çok hızlı bir şekilde internet sitesinde yayınlayacaklarını belirttiler.