TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. deftoness
    D
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 15
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

deftoness

@deftoness

12
    İtibar
    634
    Profil Görüntülemeleri
    15
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

deftoness Takip etme Takip Et

deftoness tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI

arkadaşlar öncelikle ilanın en kısa sürede gelmesini umuyorum.tartışma çıkartma maksatlı da yazmıyorum daha öncede bu konunun tartışıldığını biliyorum ancak bu denetmenlikte p23 'e saçmalık demekten vazgeçin artık.Ben maliye bölümü mezunuyum o zaman buyrun maliye bakanlığının ilanlarına çekocular başvurmasın da görelim bu kadar kıt kadrolarla atanma mücadelemizde böyle bencil düşüncelerinizden vazgeçin lütfen.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deftoness
    • RE: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)

@pawnex, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)

Bide soruda iki şık doğru demeyi unutmayalım gidip o şıkkı yanlış saymasın sonra 🙂 sınırdan geçenler şoka uğramasın 🙂

Arkadaşımızın dediği gibi itirazlarınızı yaparsanız çünkü iktisat da 12 doğruyla sınırdayım. Mağduriyetlerinizi giderirken yeni mağduriyetler yaratmayalım. Iyi akşamlar herkese.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deftoness

sınav yapılalı iki buçuk ay geçti sadece sonuçlar açıklanmış bari açıklamışken mülakat tarihlerini de açıklasalardı bir de tarihler için bir bu kadar bekletmezler inşallah.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deftoness
    • RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)

@comandante89 hocam ikisi arasındaysan bankacılık uzman yardımcılığı daha mantıklı olur

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deftoness

cumartesi sabah oturumuna bende aynı şekilde çekolu puan türlerim hesaplansın diye girdim.Umarım gelecek ilanda p 23 puan türü kullanılır.Olası yeni bir guy veya mhuy alımında da umut ediyorum sadece p 19 puan türü kullanılır sonuçta maliye bakanlığına bağlı birimler o zaman herkes rahata erer.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deftoness

deftoness tarafından gönderilen son iletiler

sınav yapılalı iki buçuk ay geçti sadece sonuçlar açıklanmış bari açıklamışken mülakat tarihlerini de açıklasalardı bir de tarihler için bir bu kadar bekletmezler inşallah.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deftoness
    • RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017

arkadaşlar bu paylaştığım bağlantı metni şeklinde çıktı ama üniversitenin açıklaması sınav yerine ulaşım ile ilgili

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deftoness
    • RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017

bağlantı metni

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deftoness
    • RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017

Arayın arkadaşlar ben geçen hafta iki kere aradım süreç devam ediyor vs. dediler. Arayalim yoksa daha çok bekleriz.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deftoness
    • RE: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı

Bitiş için 13 dedilerse biz yanımızda yeteri kadar kurşun kalem de bulunduralim ne olur ne olmaz

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deftoness

@sylmz Öyle kabul edilirse sıkıntı yok hocam ben b şıkkıyla doğru saydım çünkü o soruyu.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deftoness

@pawnex, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)

Bide soruda iki şık doğru demeyi unutmayalım gidip o şıkkı yanlış saymasın sonra 🙂 sınırdan geçenler şoka uğramasın 🙂

Arkadaşımızın dediği gibi itirazlarınızı yaparsanız çünkü iktisat da 12 doğruyla sınırdayım. Mağduriyetlerinizi giderirken yeni mağduriyetler yaratmayalım. Iyi akşamlar herkese.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deftoness
    • RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)

katılım mülakatına girip bilgi verebilecek kimse yok mu arkadaşlar?

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deftoness
    • RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)

Arkadaşlar katılım için whatsapp grubuna beni de alır mısınız?

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deftoness

cumartesi sabah oturumuna bende aynı şekilde çekolu puan türlerim hesaplansın diye girdim.Umarım gelecek ilanda p 23 puan türü kullanılır.Olası yeni bir guy veya mhuy alımında da umut ediyorum sadece p 19 puan türü kullanılır sonuçta maliye bakanlığına bağlı birimler o zaman herkes rahata erer.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deftoness