Arkadaşlar hala puanlamayla alınacagını mı dusunuyorsunuz? Yapmayın etmeyın..oyle olsa soruların bır ortalaması olur kımıne sgk baskanı kımıne lucas krıtıgı sorulmazdı..mulakat komısyonlarınının alımda hıc etkısı yok emın olun
juba17
@juba17
juba17 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hayalimsgk tamamen torpil hocam emin olun buna
-
@hayalimsgk puanşarın orda sorulan 4 5 soruya gore verildiğini zannetmiyorum:)
juba17 tarafından gönderilen son iletiler
-
KPSS Maliye Konu Anlatım Kitabı Tavsiye
Arkadaşlar merhaba en son 2017 de sınava girdim ve 2024 kpss ye hazırlanmayı planlıyorum. Ancak bu sürede soru tiplerinde özellikle maliyede değişimler olmuş sanırım. elimde 4t nin 2021 maliye konu anlatımı var yeterli olur mu yoksa güncel tavsiye edeceğiniz sınav tarzına uygun yeni bir kitap var mıdır?
-
@vmyveyagtbmy partı uyeliğini atama işlemındn once sonlandırabılırsın suan uye olmada sorun yok
-
Anlatmak ısterdımde burda anlatamam
-
@hayalimsgk tamamen torpil hocam emin olun buna
-
Arkadaşlar hala puanlamayla alınacagını mı dusunuyorsunuz? Yapmayın etmeyın..oyle olsa soruların bır ortalaması olur kımıne sgk baskanı kımıne lucas krıtıgı sorulmazdı..mulakat komısyonlarınının alımda hıc etkısı yok emın olun
-
Benı. Tahminim 1 ay sonra acıklanır
-
@2525 oyle olması cok sacma olur bir gunde gelen sayısı komısyona gore değişiyor katılımın az old.durumlar vs.. Bu arada toplam katılım tahmınınız nedir 900 e düşer mi
-
@hayalimsgk puanşarın orda sorulan 4 5 soruya gore verildiğini zannetmiyorum:)
-
@2525 yok arkadaşlar oyle degıl alım :)) toplam 1200 kişiden secılevek gun gun ayrım yok