Uluslararasi Iliskiler mezunu yok mu hic mulakata giren 4.komisyonda?
geçerken uğradım
@geçerken uğradım
geçerken uğradım tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hayalimsgk pazartesi mulakatim benim de. Alan yerine dunya gündemine yogunlasayim o halde. Hayirlisi olsun hakkinizda cevapladiginiz icin tesekkurler
-
Arkadaslar yarin mulakatim var sehir disindan geliyorum. Erken saatlerde gitmenin avantaji oluyor mu? Mulakattan çıkan kisilerle bilgi alisverisi vs.? Aksi takdirde biraz geçeceğim.
geçerken uğradım tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Mülakatla ilgili bilgisi olan var mı? Neler soruluyor, kaç dk sürüyor vs? Fazla sessiz burası
-
RE: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Güvenlik soruşturması formunu Word formatına çeviren biri yardımcı olabilir mi?
-
P.tesi günü 4.komisyonda bir kisi gelmemisti sadece. Ilk hafta icinde toplamda 200 kisiden en fazla 30 kisi gelmemistir dedi görevli.
-
- Komisyonda mulakata giren veya girecek olan arkadaslar kacinci siranin alindigini ara ara yazabilir misiniz? Sehir disindan geliyorum da.
-
Arkadaslar yarin mulakatim var sehir disindan geliyorum. Erken saatlerde gitmenin avantaji oluyor mu? Mulakattan çıkan kisilerle bilgi alisverisi vs.? Aksi takdirde biraz geçeceğim.
-
@hayalimsgk pazartesi mulakatim benim de. Alan yerine dunya gündemine yogunlasayim o halde. Hayirlisi olsun hakkinizda cevapladiginiz icin tesekkurler
-
Uluslararasi Iliskiler mezunu yok mu hic mulakata giren 4.komisyonda?