@bytheodoras o dediğiniz ceza hukuku için geçerli. Soruda borçlar hukukunu soruyordu. O yüzden kusurluluk olan sıktı cevap
Semra tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 KPSS A Grubu Hukuk Soruları ve CevaplarıKPSS A içinde yayımlandı
-
RE: 2016 Aralık GUY SınavıKPSS A içinde yayımlandı
Bakan 2000 kişi için imzayi atmış zaten.Başbakan onaylanmış dendi.Bu saatten sonra ilan yolda demektir.Ne yaptılar yani yoldan geri çevirip 1000 ini geri mı aldilar pofff çok mantıksız.
-
Star okumuş gönderdiğim haberi.daha şimdi attım hemn okumuşlar.lutfen herkes atsin
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017KPSS A içinde yayımlandı
@paca08 dogrudur.onemsememek demiyelimde kendimce önem sıralaması yaparak cslistim.zaten alan dersleri sağolsun gkgy bakmaya fırsat vermiyor ki.ellimden geleni yaptığıma inanıyorum gerisi nasip Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz inş
-
Bende maili gönderdim.ins çabamız karşılığını gorur
-
ATV, kanald,star, show TV hepsine attım. Hem mektuplu haberi hemde görsel olan çağdaş Batman haberini inş gorurler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)KPSS A içinde yayımlandı
Evli olarak atananların eş durumu tayinleri.5 yıl boyunca olmuyor mu.bilgisi olan biri cevap verebilir mı lutfen
-
@bestof92 gkgy bakma fırsatım olmadı pek onun açığını alanda kapamaya calistim.ama ben gkgy in çok fazla etki edeceğini dusunmuyorum.ins dediğiniz puanlardan düşük gelmez.tesekkur ederim
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞIKPSS A içinde yayımlandı
@adam-simith hocam hukuk 25.5 net ceko 24 net
Semra tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 KPSS A Grubu Hukuk Soruları ve CevaplarıKPSS A içinde yayımlandı
@bytheodoras o dediğiniz ceza hukuku için geçerli. Soruda borçlar hukukunu soruyordu. O yüzden kusurluluk olan sıktı cevap
-
RE: KPSS p40 puanı 90 üstü olan birinin netleriKPSS A içinde yayımlandı
2018 çeko 24 net hukuk 26 net p40 87.7
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019KPSS A içinde yayımlandı
Kayıt oldum ama giriş yapamıyorum. Giriş bilgileri geçersiz diyor. Neden olabilir
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
- Komisyon bölüm iktisat
mutlak gelir hipotezi, J gerisi, Arap yarım adasında 4 ülke say , 4A,B,C li sigortalılar örnek.
- Komisyon bölüm iktisat
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
- Komisyon bölüm iktisat mutlak gelir hipotez i, J gerisi, Arap yarımadasındakı 4 ülke, 4a,b,c liglere örnekler. Herkese başarılar
-
Cok sevindim. Teşekurler hocam
-
Mulakat sıramızı beklerken dışarı çıkıp tekrar girmeye izin veriliyor mu.
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞIKPSS A içinde yayımlandı
@adam-simith hocam hukuk 25.5 net ceko 24 net
-
@paca08 dogrudur.onemsememek demiyelimde kendimce önem sıralaması yaparak cslistim.zaten alan dersleri sağolsun gkgy bakmaya fırsat vermiyor ki.ellimden geleni yaptığıma inanıyorum gerisi nasip Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz inş