Başkan boşuna kısmetse dememiş Geceye az kaldı.
sersev58 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Kör oldum resmen yaa sabahtan beri foruma siteye vs bakmaktan. Kötü şeyler dememek için kendimi zor tutuyorum zaten. Sabrımızın sınanmasından bıktım usandım artık lanet ettiriyolar insana ya yeter bee
-
RE: Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 Personel Alıyor
@rmazandavulcusu @rlg Anladım hocam teşekkürler.
-
Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.Bu sgk denetmen yardımcılığı başvuru formunu doldururken referans yazıyormuyduk? Bazı kurumlarda yazdığımızdan olanı soruyorum yanlış anlaşılma olmasında
-
Akşam üstü Facebookta grupta bikaç kişi açıklandığını söyledi o ara herkes girdi sisteme sonuçlarına baktı. Bi süre sonra bakanlığı arayanlar olmuş bakanlık açıklamadık demiş. Sonra sistemi kapattılar geri. Yani sistemi ya birisi çökertti yada bakanlığın kendinden haberi yok
-
@chebyshev Ne deseniz haklısın ama kimi kime şikayet edeceksinki kanı bozuk bunların hepsinin
sersev58 tarafından gönderilen son iletiler
-
@chebyshev Ne deseniz haklısın ama kimi kime şikayet edeceksinki kanı bozuk bunların hepsinin
-
Sonu gümrüğe dönmese bari. Gümrük ve ticaret bakanı sayın tüfenkçide tvde çıkıp sonuçları en geç nisan sonu açıklamış olacağız demişti aradan 1 buçuk ay geçti bunlar babadan oğula nesil heralde diyecem olmayacak
-
Kazananlar liste olarakmı yayınlanacak yoksa herkes tcsiyle girip mi bakabilecek ?
-
Kör oldum resmen yaa sabahtan beri foruma siteye vs bakmaktan. Kötü şeyler dememek için kendimi zor tutuyorum zaten. Sabrımızın sınanmasından bıktım usandım artık lanet ettiriyolar insana ya yeter bee
-
Başkan boşuna kısmetse dememiş Geceye az kaldı.
-
RE: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@muhtar Bugün başvurdum bende. En son sayı 270 civarıydı
-
RE: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Arkadaşlar başvuru formuna fotoğrafımızı yapıştırıyor muyuz?
-
Akşam üstü Facebookta grupta bikaç kişi açıklandığını söyledi o ara herkes girdi sisteme sonuçlarına baktı. Bi süre sonra bakanlığı arayanlar olmuş bakanlık açıklamadık demiş. Sonra sistemi kapattılar geri. Yani sistemi ya birisi çökertti yada bakanlığın kendinden haberi yok
-
@Antimülakat Tamam hocam teşekkürler.