Arkadaşlar twitterdan özellikle Sabah ve Akşamları en az 3 twit atınız. Başkan kesinlikle twitleri görüyor sakın görmediğini zannetmeyin.
cideli tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@sweeney_todd Şahsen tanımıyorum 2 yıldır takip ediyorum kendisini fakat kimseden 5 krş kazandığını görmedim dostum Nacizane yardımcı olmaya çalışan bir dostumuz diyelim. . . "Hissiyat", "duyum" bunlar öznel şeyler. Allah'a sığınıp dua edip sabretmekten başka çaremiz yok..
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@paretowilfredo teşekkürler saygılar
-
RE: Eş Durumundan Tayinde "son iki yıl" dan Kasıt Nedir?
@evandro Ankara ile yaptığım görüşme neticesinde başvuru tarihi itibarıyla iki yıl geriye dönük hesaplanacağı söylendi. Gün gün hesaplanacakmış yani 2017'ye tekabül ediyor.
-
@evandro evet hocam. inşallah başvuru neticesi de söylenilen gibi olur...
cideli tarafından gönderilen son iletiler
-
@evandro evet hocam. inşallah başvuru neticesi de söylenilen gibi olur...
-
@evandro Ankara ile yaptığım görüşme neticesinde başvuru tarihi itibarıyla iki yıl geriye dönük hesaplanacağı söylendi. Gün gün hesaplanacakmış yani 2017'ye tekabül ediyor.
-
@evandro Mevzuat aslında net bir şekilde; başvurduğun tarihten itibaren geriye dönük 2 yıl diyerek uygulamayı izah ediyor fakat mevcut uygulamadaki halini merak ettim doğrusu...
-
@evandro Hocam emin misiniz? Gelir Uzman yardımcılığı için soruyorum. Ekstradan bir düzenleme mevcut değil. "Başvuru tarihinden itibaren ..." denildiği için orayı anlamaya çalışıyorum.
-
Eş Durumundan Tayinde "son iki yıl" dan Kasıt Nedir?
Arkadaşlar eş durumundan tayin için şart koşulan başvuru tarihinden itibaren "son iki yıl" içerisinde en az 360 gün sigortalı olmaktan kasıt nedir? Yani; başvuruyu 25 şubat 2019 tarihinde yapıyorsam son iki yıl geriye dönersek 25 şubat 2017'ye kadar olan prim günlerini mi hesap etmeliyiz? Yoksa 2018 ve 2019 a ait prim günlerini mi hesaplamalıyız?
-
Eş Durumundan Tayin süreci ???
Arkadaşlar başvuru dilekçemizi verdikten ne kadar süre sonra GİB'den cevap geliyor?
-
Arkadaşlar Yaz Kıyafet dönemine geçildiğinde Eğitim Merkezinde de kravatsız,ceketsiz olabiliyor muyuz?
-
@guydemapusant İşe başladığımızda takım elbise zorunlu mu? Yoksa koyu bir pantalon ve açık renk gömlek gibi bir kombin de uygun mudur ?
-
@paretowilfredo teşekkürler saygılar