@oguzidane hocam denetmenler 300 diyelim.çünkü 100 ü istatistikti.hakimlik 40 kişi alıyor max.kaymakamlık 100 evet ama bu kişiler illa kpss ye girdi diye bir şey yok.daha önce atanmış çalışan adamlar daha çok giriyor bu sınava
toldado tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
arkadaşlar yetki ve imza devri sorusunda yetkiyi devralan makam değişirse yetki devri sona erer diye bir şık hatırlıyor musunuz.ben bunu işaretledim yanlış diye
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@Hipokrat abi valla bende sıyıracağım artık.kimse bu şıktan bahsetmiyor.bu soruyu da yanlış yapmamalıyım artık diyorum
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
@Berheva ya da 40 ton patates borcu var 1 kg getirse kabul etmek zorunda mısın.dürüstlüğe aykırı bir şekilde yerine getirmedir
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@gokhangermen bence olmaz. Direk optiği okurlar. Kitapçıkla uğraşmazlar.eğer ki sınavla ilgili bir şüphe olunursa incelenir. Tahminim bu yönde
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@gonzaloluca arkadaş sen dalga mı geçiyorsun. 85 le gelir mi ne demek? sanki diğer puan türündeki insanlar farklı. öyle olsa bile 200 kişi alsa bile girersin
toldado tarafından gönderilen son iletiler
-
@gonzaloluca o sıralamana takılmana gerek yok.sonuçta en yüksek puanlılar sıralanıyor. tahminim 82.4 le falan kapatır. benim puan 82.32 gene küsüratla kaçırırım ben.sizlik bi durum yok yani
-
@gonzaloluca arkadaş sen dalga mı geçiyorsun. 85 le gelir mi ne demek? sanki diğer puan türündeki insanlar farklı. öyle olsa bile 200 kişi alsa bile girersin
-
@impressiveunit sayıştayı unutmuşum tabi
-
@impressiveunit kul hakkı olmaz hocam bu.siz yüksek kadro için çalışacaksınız tabiki de.en doğal hakkınız.aynı düzeydeki kadrolar olsa belki biraz sıkıntı olabilir ama sayıştay için değil
-
@oguzidane hocam denetmenler 300 diyelim.çünkü 100 ü istatistikti.hakimlik 40 kişi alıyor max.kaymakamlık 100 evet ama bu kişiler illa kpss ye girdi diye bir şey yok.daha önce atanmış çalışan adamlar daha çok giriyor bu sınava
-
@OttomaN-EmpiRe alese de 100.000 lerce insan girdi ama birkaç gün önce herkesin optiğini yayınladılar.kpss yi de yayınlarlar diye bekliyorum
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@gokhangermen bence olmaz. Direk optiği okurlar. Kitapçıkla uğraşmazlar.eğer ki sınavla ilgili bir şüphe olunursa incelenir. Tahminim bu yönde
-
@Berheva ya da 40 ton patates borcu var 1 kg getirse kabul etmek zorunda mısın.dürüstlüğe aykırı bir şekilde yerine getirmedir
-
@dembaba uğraştım net cevabı bulamadım gene de
600.000 sabit gider sorusunu naptın
-
@ali27 o sorunun cevabı 88.000 kasa borçlu değil mi.toptancının karı o