@Hannibal teşekkür ediyorum o zaman inşallah istanbul 79 altı kapatır
salvatore tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Duesenberry 79 ama küsürattan kaybetmem umarım çünkü tam 79 benimki
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah istediğimiz yerlere gireriz
-
İl tercihini düşünürken kurum sınavı puanı da çok kafamı karıştırıyor bunu da düşünmek gerek şu aşamada değil mi? İstanbul genelde yüksek kurumda
-
Arkadaşlar yüksel bilgili guy denemesi varmış pdf olarak var mı nasıl bulabilirim?
-
Arkadaşlar özgün guy denemesi var mı kimsede pdf ? Ya da önerdiğiniz bi yayın guy denemesi olarak
-
RE: GUY ADAYLARI 78-80 ARASI NEREYİ YAZIYOR!
79 urfa da karar verdim arkadaşlar ama arada bi sınırdan kaçar mı diye düşünmüyor değilim bu kadar talep varken. Allah herkesin gönlüne göre versin
-
@kilici çok teşekkür ederim sağolun Urfayı biliyorum zaten nişanlım orda sözleşmeli öğretmen
-
@Mimar teşekkür ediyorum benim de öyle aslında
-
RE: GUY ŞANLIURFA
Yılın en çok konuşulan illerinden biri olan Şanlıurfa' yı yazdık bakalım hayırlısı
-
@O'connor belki de Urfaya küsenler Olup son Günlerde Hepsi istanbul yazmştr. ( inşallah )
salvatore tarafından gönderilen son iletiler
-
@O'connor belki de Urfaya küsenler Olup son Günlerde Hepsi istanbul yazmştr. ( inşallah )
-
Yılın en çok konuşulan illerinden biri olan Şanlıurfa' yı yazdık bakalım hayırlısı
-
@Mimar teşekkür ediyorum benim de öyle aslında
-
@kilici çok teşekkür ederim sağolun Urfayı biliyorum zaten nişanlım orda sözleşmeli öğretmen
-
Arkadaşlar inanılmaz bir çıkmazdayım tam 2 kere tercih yapıyorken vazgeçtim karar veremiyorum 79 puanla Urfa mı istanbul mu gelir ? İkisinde de yaşamak için sebeplerim var. Sadece bi fikir verin lütfen hangisinin ihtimali daha yüksek Allah hepimizin yardımcısı olsun..
-
@marslı Urfayı kaç puanla yazıyorsunuz acaba?
-
RE: GUY ADAYLARI 78-80 ARASI NEREYİ YAZIYOR!
@Tyfnz bende adanalıym yakın olsun diye Urfa yazıyorum bence insanlar çok abartıyorlar hiçbir yıl 80 ı geçen şehir olmamış ki
-
@fhas38 benim puanım da bu civarda ikisi de gelir diye düşünüyorum inşallah olur
-
@O'connor inşallah dediğiniz gibi olur bende 79.0 la yazacağım korkmuyor da değilim böyle yüksek puanlar görünce
-
Guy olduktan sonra evlilik durumunda buyuksehirlerde ilçeden il merkezine eş durumundan tayin isteyebiliyor muyuz