Arkadaslar e devletten hepimiz maliye bakanligindan randevu talem edelim talep ne kadar çok olursa o kadar çok dikkat çekerix zaten randevumuz kabul edilmeyecek en azından yasadigimizin farkina varsindar eger ki randevunuz kabul edilirse bu bizim için daha iyi fırsat olur
memoli0202 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
-
@lamıcimiyok hocam ne @can-mavi hocamızdan nede Tuğrul Koçer hocamizdan bir ses var bu sessizlik hayra alamet değil dun akşam twettr da il sisteminin değişeceği hakkında bilgi veren arkadasa sordum guy ile ilgili bir gelisme yok ama dguy olacak dedi
-
RE: Vakifbank müfettişlik
Arkadaslar lar araralarsa sorarmisiniz istanbul harici diğer illler aranacakmi
-
@maliyeci123 hocam @havelmotheory diye yazarsaniz cikar Keçelioglu diye bir arkadas
-
arkadaslar bence maliye bakanimizin programini takip ederek basin açıklaması yaptığı siralarda soru sormamiz lazim eğer birseyler yapmazsak emeklerimiz boşa gidecek zaman geçiyor yada ankara da toplanip randevu talep edelim ben 3-5 sefer randevu talebinde bulundum referansla gormedigim için randevum kabul edilmiyor
-
Bence bir gelisme bir umud olsaydi söylentiler olurdu gidişat iyi değil konuyu siyasete getirmek istemiyorum ama izah edecek başka söz yok gerçekler siyasi rantin ön plana çıktığını ve alimlarin seçim döneminde olduğunu gösteriyor
geçen sene haddinden fazla etkinlik yapıldı gazeteye ilan verildi meclise gidip görüşüldu bakani canlı yayinyinda yakalayıp soru sordular ve en sonunda raferandum sayesindr ilan gelmişti ve bu seneye bakıyorum ne secim var nede etkinlik kusura bakmayın ama kusuru kendimizde arayalim aglamayan bebeğe bile süt vermezler -
Arkadaşlar e devletten randevu etkinliğine ne diyorsunuz kabul ederseniz eger randevu aciklama kısmınada ortak bir metin yazariz en azindan birsey yapmış oluruz
-
@burcuburcu hocam bakaninizin kişiliği bence bizim uslubumuza bağlı bence basbakanimiza gonderelim diğer bakanlarimiza gonderelim Maliye bakanimizada gonderelim artik artik duyum degil projeler yazalim su sayfaya ve uygulayalim
memoli0202 tarafından gönderilen son iletiler
-
@yeniyolsk ben aradım bu cuma gününe kadar süreç devam edecek miş ismini verdim adım liste de yok Muş ama ellerindeki liste geçen hafta mail gidenlerin listesimiydi yoksa bu hafta yeni mail gidecek olanların mi listesi idi sormadım
-
@baumol hocam dusuncenıze saygım varda üç buçuk ay surmez bence bu sureç
-
arkadaslar Adıyaman li olup ta mulakata davet edilen oldumu
-
Arkadaslar istanbul ikamatgahi olup 52.5 puandan düşük puan alıp mulakata davet edilen varmı
-
Arkadaşlar Adıyaman için aranan oldumu hiç eğer ki böyle ikametgah şartı var ise neden klavuzda şart olarak koymadilar
-
Arkadaslar lar araralarsa sorarmisiniz istanbul harici diğer illler aranacakmi