Hep aynı kişiler Twitterdayız hadi arkadaşlar çok kısa sürede bir sürü twt atıldı
Zamanice tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Olumsuz düşünmek insanı günden güne yıpratıyor... Hergün bir şeyler duyuyoruz ama şu bir gerçek ki mülakat bekliyorum diye açıklama yapmaktan yorulanlardanız..
Zamanice tarafından gönderilen son iletiler
-
Hep aynı kişiler Twitterdayız hadi arkadaşlar çok kısa sürede bir sürü twt atıldı
-
@anakeynes galiba akşamdan o sayfaya giriş yapıp sonra çıkış yapmayı unuttuğumuzda sabah eror veriyor bende öyle oluyor
-
Arkadaşlar gk gy başvuru yaptım fakat bu ücreti ödemeden bu geç başvurı tarihinde tekrar başvuru yapabiliyor mıyuz bu konıda bilgisi olan var mı.. Geç başvuru 28.05 yazıyor fark ne oluyor
-
@kuşçubaşıeşref malesef 5 haziranda olan ilanı görmüşüm arkadaşlar yıllarımızı verdiğimiz için artık tarihler karışıyor kusura bakmayın emeği geçen herkes sağolsun emeklerimizin karşılığını almamızı diliyorum
-
@kuşçubaşıeşref kb arkadaşım görmemişim yanlış yere bakmışım herhalde
-
Gazete ilanındaki yazıda mülakat hakkında değinilmemiş üzücü
-
5 aydır hep duyum paylaşanlar var bazıları duyduklarını sylyor onlara bir sözüm yok teşekkür ediyorum özellikle bazılarıda sitede heycan olsun diye yalndan su zqman olacak bu zaman olacak diyor ya onlara yazıklar olsun bu kadar önemli bir konu nasıl böyle şeyler yapabiliyorsunuz biz alancılar ne zorluklardan geçtik bu insanların duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı onlara sadece acıyorum
-
Hadi arkadaşlar Twittera sesimizi duyuralım
-
@hahamas aynen millet nasıl atanıyor hemen biz yalan sylmusuz gibi bakıyorlar