bem bu foruma üye olmadan önce okuyorum ekten ve destek buluyordum hiç yalan değil. Allah iyi kalplerinizin ekmeğini yedirsin inşallah ve özellikle çok teşekkür ederim gercekten böyle bi umuda ciddi anlamda ihtiyacm vardı çok çok teşekkür ederim @miss-smith @Priss

aysee1993 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
ciddi anlamda umudumu kaybettiğim için soruyorum. bankalardan dahi dönüş yok. komşuların bile laf sokmasına dayanamıyorum resmen.........................
aysee1993 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
evet kararımı verim.. sonucta herkesin duman gibi bi anda ortadan kaybolabileceği bi dünyada yaşıyoruz.. teşekkürler size de @marjinalfaydali
-
iyi akşamlar kesinlikle haklısınız... umarm her şey bizler için daha güzel olur @zuzu1911
-
işkuru denedm iş görüşmelerine gittim ama bi sonuc alamadm. kadro almak zorundayım ilerde beni bekleyen süreçte kendi evim dısında, kendi ihtiyaclarım dısında annem var düşünmek zorunda olduğum. haklsnz sanrm azmi elden bırakmamak gerek hayırlısı demekten başka yapabileceğim bişey yok sanrm beni bekleyen süreçte teşekkür ederim cevap verdiğiniz için @falanfilan
-
arkadaşlar genel bi konu hakkınd fikriniiz almak istiyorum ben 2 yıldır sınava jhazırlanıyorum ama kazanamadım son sınavda da 72 puanla sıralamam 15binlerde uzun zamandr özel sektörde iş aradm ama çevrem ve tanıdıgım kimsem olmamdığı için sekreter dahi olamadım. mecbur umut fakirin ekmeği dierek son kesz hazrlanma kararı aldm ama bu süreçte sınav ertelendi kimine göre iyi kimine göre kötü oldu... neyse 6 yıllık bi birlikteliğim var ve evlenmek için sürekli baskı yapıyor bense doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum dolmuyor ders başına oturuyorum sürekli kendimi tarih hesaplarken ne zaman nişan ne zaman düğün yapabilriz derken buluyorum. mutlu muyum hayır onu kaybetmek istiyor muyum hayr evlenmek için param var mı hayır çalışmak zorunda mıyım kesinlikle evet... ne yapmam gerek arkadaşlar bu süreçte en iyi ve en cabuk nasıl işe girebilirm gerçekten yani bilmiyorum sadece bi fikre ihtiyacm var..
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
teşekkürler başarılarınızın devamını dilerim
@sword00 @genclerbirlikli
-
ben kimsenin motivesini düşürmek için söylememiştim kusura bakmayın @FreeBoY
-
bu arada 80 ve üstü alan arkadaşlar nasıl çalıştı bizimle paylaşabilir mi
-
sanırım ilk 10.000 sansı var ve ben 15.000 deyim @V_FoR_VendettA inanın bilmiyorum geçen guyu 1 puanla kaçıran biri olarak ne söylenmeli bilmiyorum
-
@merve2017 @impressiveunit çok teşekkür ederim guyun olabilme iihtimali bence çok fazla alım olmadı bu yıl ise ne olacağı kesin değil. benim üzülmeme neden olan boş çalışmış olmam demek ki o masa başnda boşa vakit geçirmişim...
-
geçen yıl sınava çok az şey bilerek girdim 76 puan ve 15000lerde sıralamam vardı bu yıl çok sıkı çalıştım gerçekten çalıştıım ama puanım 72 ve sıralamam yine 15000lerde sanrm ben gerçekten aptalım... bir insan 1 soru falza yapamaz mı sıralamaya baknca anlam veremiyorum ve 2 yıl oldu mezun olalı tekrar hazırlanma şansım da kalmadı artk ve bu sıralama ve puanla sanrm hiçbir yer gelmicek.... gerçekten sözün bittiği ve boğazda düğümün kaldıgı yerdeyim