Herkese tekrar merhaba Böyle size de şey oluyor mu bin kere aynı şeylere çalışmaktan , bin kere aynı şeyleri okuyor olmaktan kaynaklanan kusma hissi. Ama yine de cümleleri bi türlü toparlayamamak. Test çözmeyince bir hiçmiş gibi bütün çalışmalar falan. Neyse herkese kolay gelsiin , İstanbul için mülakata girecek adaylar çıtayı çok yükseltmeyelim gözünüzü seveyim hepimiz kekeliyoz işte
U.Ü.Eko tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Merhaba , iyi geceler herkese İstanbul Guy'lar için ekstra iyi geceler hepimizin hakkkında hayırlısı olsun , son aşamayı da atlattık mı tamamdır. Umarım 3-4 ay sarkıtmazlar mülakat tarihlerini !
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
@kombassankoma sağlık olsun grafik çizip resmen sabit kura gore cevap vermem bu yanlışı haketmişim
-
@guyguycu Olmaz mi ! 2016 kpss 82ydi , Guy kurum sınavından 88 aldim. 2017 kpss 71 tek sansim bu mulakati gecmek ! Insallah emeklerimizin karşılığını alırız. Her yıl Kpss daha da zorlaşıyor.
-
@davetsiz Ben de imeceden çalışmayı düşünüyordum ama baktim herkes tüyo diyor tüyo aldim 900 sayfa resmen.! Nerden tutsan elinde kalıyor. Imeceye geri donsem iyi olacak gibi
-
RE: 2017 GUY YEDEKLER
Bana kalırsa bu yıl 50. Yedeğe kadar gelir diye düşünüyorum. Hadi inşallah çok beklemeyiz biz de . SGK da çok uzatmadan açıklasa bari. Benim merak ettiğim biz hakkından feragat edenlerin bulunduğu ilçeye mi gideriz acaba ya da bizim eğitimlerimiz nasıl olur ?
U.Ü.Eko tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 GUY YEDEKLER
Bana kalırsa bu yıl 50. Yedeğe kadar gelir diye düşünüyorum. Hadi inşallah çok beklemeyiz biz de . SGK da çok uzatmadan açıklasa bari. Benim merak ettiğim biz hakkından feragat edenlerin bulunduğu ilçeye mi gideriz acaba ya da bizim eğitimlerimiz nasıl olur ?
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Merhaba arkadaşlar hepimize hayırlı olsun. Ben de Istanbul yedeklerinde ilk 3 teyim. Cok beklemem değil mi ? Bu yedek süreci nasıl oluyor bilgisi olan var mı ?
-
Merhaba arkadaşlar , kimsenin moralini bozmak canını sıkmak istemem keşke şuan hemen açıklansa ben de çok isterim. Ama aldığım ve güvendiğim bi bilgiye göre henüz açıklayacakları tarih net olarak belli değilmiş. Artık stresten ve beklemekten çöktük. İnşallah biran önce belli olur. Hayırlısı hakkımızda.
-
@davetsiz Ben de imeceden çalışmayı düşünüyordum ama baktim herkes tüyo diyor tüyo aldim 900 sayfa resmen.! Nerden tutsan elinde kalıyor. Imeceye geri donsem iyi olacak gibi
-
Herkese tekrar merhaba Böyle size de şey oluyor mu bin kere aynı şeylere çalışmaktan , bin kere aynı şeyleri okuyor olmaktan kaynaklanan kusma hissi. Ama yine de cümleleri bi türlü toparlayamamak. Test çözmeyince bir hiçmiş gibi bütün çalışmalar falan. Neyse herkese kolay gelsiin , İstanbul için mülakata girecek adaylar çıtayı çok yükseltmeyelim gözünüzü seveyim hepimiz kekeliyoz işte
-
Arkadaşlar şimdi ben de mülakat için imece 2016 nın pdfin ciktisi var bi de ek olarak Tüyo ya da Ömer Dönmez'den birini alayim diyorum hangisini alayim ? Hangisini tavsiye edersiniz? Farkli farkli bir suru kitapla kafa karistirmak istemiyorum. 2 kaynak olsun elimde yeter bence ? Daha deneyimli olanlar yardimci olabilir mi ?
-
@guyguycu Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@U.Ü.Eko inşallah o kadar emek zayi olmaz çok üzülüyorum günlerdir. Tek şansımız bu mülakat bi de yaşım 29 düşük alana da git bir daha çalış gel diyorlarmış vaktim yok ki sizin hangi il hocam? Kendi ilimde bu durumda olan sadece ben varım herkes yapmış biz yapamadık demekki
Ben Bursa'dayım kurumda Istanbulu tercih ettim. Cevremdeki çoğu kişinin ya gecen yildan düşük ya da aynı pek iyi bi sonuca rastlamadim. Hayirlisi olsun artik kismetimizde varsa olacak. Son kez var gücümüzle çalışalım da mülakata gerisi dua bende 24 yasindayim tekrar denemeyi dusunmuyorum olmazsa.
-
@guyguycu Olmaz mi ! 2016 kpss 82ydi , Guy kurum sınavından 88 aldim. 2017 kpss 71 tek sansim bu mulakati gecmek ! Insallah emeklerimizin karşılığını alırız. Her yıl Kpss daha da zorlaşıyor.
-
Arkadaşlar ben şöyle bi yorumlara göz attım bölümünle alakalı sorular gelebilir öncelik olarak bölümüne bak falan demişsiniz ben Ekonometri mezunuyum mülakatta bana ekonometri sormazlar herhalde sorarlar mi yok artik bi de kurum sınavına hazirlanirken İmece'den calistim iyi de bi puan aldim.( tabi bunun yaninda zeynel , 4t, donüşüm falanda cozdum) mülakat icin de imeceden yararlanirim diyordum. Siz Tüyo 'yumu onerirsiniz? Imece yeterli olmaz mi?
-
Iyi aksamlar herkese, daha önce mülakata giren arkadaşlar var mı aramızda ? Öğretmen adaylarına güncel olarak değişik şeyler sorulmuş , (yeni yapılan köprüyü(Orhangazi köprüsü) kullandınız mı, kullanır mısınız, ne düşünüyorsunuz vs. )bize sorulan güncel sorular neler olabilir acaba ? Ya da ne tarz şeyler sorulmuş daha önce?