27 aralık artık çalışmaya başlıyoruz dimi inanamıyorum da
yasoldu27 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@martini, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
arkadaşlar listede benim de adım var ve istanbul dışı ikamet ediyorum. ancak şimdi ben anlamadım biz işe başlamak için mi çağrılıyoruz yani gidip hesap açıp tebliğ alıp vs işlemlerden sonra tekrar geri dönüp bekleyecek miyiz? yoksa artık istanbulda mıyız?
abim vm onun dediğine göre vatanda hesap açılacak iş yerinin neresi olduğu söylenecek. Sonra oraya gidip müdürle tanışacağız ve çalışacağımız servise yönlendirileceğiz. 15'inde maaş aldığımız zaman tahmini olarak 50 günlük maaş alacağız.
-
@bdbd, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
gıçta ikramiye gibi bir şey var mı gerçekt
ikramiye değil de 27 sinde başlıyoruz sanırım alacağımız ilk maaşta 15-27 arası ve 1-30 olarak olacak. Abim öyle bir şeyler dedi. Çok da sorgulamadım
yasoldu27 tarafından gönderilen son iletiler
-
@bdbd, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
gıçta ikramiye gibi bir şey var mı gerçekt
ikramiye değil de 27 sinde başlıyoruz sanırım alacağımız ilk maaşta 15-27 arası ve 1-30 olarak olacak. Abim öyle bir şeyler dedi. Çok da sorgulamadım
-
@martini, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
arkadaşlar listede benim de adım var ve istanbul dışı ikamet ediyorum. ancak şimdi ben anlamadım biz işe başlamak için mi çağrılıyoruz yani gidip hesap açıp tebliğ alıp vs işlemlerden sonra tekrar geri dönüp bekleyecek miyiz? yoksa artık istanbulda mıyız?
abim vm onun dediğine göre vatanda hesap açılacak iş yerinin neresi olduğu söylenecek. Sonra oraya gidip müdürle tanışacağız ve çalışacağımız servise yönlendirileceğiz. 15'inde maaş aldığımız zaman tahmini olarak 50 günlük maaş alacağız.
-
@ebru, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Arkadaslar listede adi olanlara hayirli olsun
Darisi tez vakitte diger beklerenler ins
Istnbul disindan gelenler icin kalacak yer olarak nerelere bakilabilirMerhaba Ebru şu anki hayat standartlarını bilmiyorum. Ancak kafanda bir kaç alternatif oluşması için söylüyorum. İlk olarak hangi ilçe hangi vergi dairesine bağlı bu konuda bilgi edin ve ikametgah tercihini ona göre yap. İstanbul gibi bir şehirde iş yerine yakınlık inanılmaz önemli. Sabah 2 akşam 2 saat yolda geçerse günlük 4 saat senin için çekilmez olacaktır.
Ancak Bomonti, Eyüp Flatofis, Avcılar merkez, Bayrampaşa (Foruma yakın taraflar) vatan olabilir. LÜKS OLARAK : Ataşehir, beyoğlu cihangir,nişantaşı vb. yerleri önerebilirim.
-
@pyle, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Istanbul-istanbul listedeyim arkadaslar bilginiz olsun.
bende öyle
-
27 aralık artık çalışmaya başlıyoruz dimi inanamıyorum da
-
@slymnygc1453 Bir umut acaba yeni yıldan önce başlatmak için asıl aday sayısını yedeklerden mi tamamladılar . kafamda deli sorular