...Nicedir,
Kahpe ağzında
Bir salgın,
Bir deprem gibi künyemiz.
Nicedir,
Başımıza zindan dünyamız.
Biz ki
Yarınıyız halkın,
Umudu, yüzakıyız,
Hıncı, namusu...
Şafakları,
Taaa şafakları
Hey canım,
Kalbim
Dinamit kuyusu...A.ARİF
life
@life
Doğal olma baskısı kadar doğallığa verilebilecek başka zarar yoktur. Aynisi güç kavramı içinde geçerli !
life tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
@davetsiz maalesef o kesim kendi dünyalarında yalniz kalamayan, özerk düşünce alanlari olmayan insanlardan başka alanlari bulunmayan kesimdir. Bu yuzdendir ki sahte dostluklar ve iliskilerle yaşamlarına devam etmekteler. En iyisini yapmaktasiniz uzaklarinda olmak.
Onlara denebilcek şey koskoca bir yazik.. -
@busus ben de ayni süreçleri yaşiyorum . Yalniz değilsin. Ama ümit etmek sabretmek ve azim sürdürebilir olmalı, olmalı ki emeklerimizn karşilğini alabilelim. İnşallah Rabbim karşiliğni verir emeklerimizn. Sıkma canini, biraz daha sabır çoğumuzda aynı durumlar:(
life tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
...Nicedir,
Kahpe ağzında
Bir salgın,
Bir deprem gibi künyemiz.
Nicedir,
Başımıza zindan dünyamız.
Biz ki
Yarınıyız halkın,
Umudu, yüzakıyız,
Hıncı, namusu...
Şafakları,
Taaa şafakları
Hey canım,
Kalbim
Dinamit kuyusu...A.ARİF -
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
@deuceko kaçta acklanmisti ales
-
@busus ben de ayni süreçleri yaşiyorum . Yalniz değilsin. Ama ümit etmek sabretmek ve azim sürdürebilir olmalı, olmalı ki emeklerimizn karşilğini alabilelim. İnşallah Rabbim karşiliğni verir emeklerimizn. Sıkma canini, biraz daha sabır çoğumuzda aynı durumlar:(
-
@davetsiz maalesef o kesim kendi dünyalarında yalniz kalamayan, özerk düşünce alanlari olmayan insanlardan başka alanlari bulunmayan kesimdir. Bu yuzdendir ki sahte dostluklar ve iliskilerle yaşamlarına devam etmekteler. En iyisini yapmaktasiniz uzaklarinda olmak.
Onlara denebilcek şey koskoca bir yazik.. -
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
@Sucuklu_Oralet ne güzel ya maşallah vmy ben de istiyorum ama bu sene iktisat beni baya düşürecek gibi:( umarım idari yargida da hedefini gerçekleştirirsin hayırlısı olsunn
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
@Sucuklu_Oralet tebrikler bu sene umarım güzel haberler alirsiniz puaniniz cok iyi,benimde üçüncü girişimdi alana ve geçenlrde guydan da kurumda elendm bi yilmislik oluşuyor fakat sizleri görünce umudum artıyor