Herkese merhabalar arkadaşlar bende Antalya'dan elenenlerdenim. Yeni yeni kendime geliyorum açıkcası kabustan uyanamadım bir türlü. İtiraz ya da dava açma durumuyla ilgili bir kaç kelam etmek istiyorum.
-
Benim ilk mülakatımdı elendim nasip değilmiş kısmet değilmiş dedik 1 haftadır, bu iş için ugrasıp 3-4 defa mülakattan elendiği halde nasıl ayakta kalanların oldugunu ve bunu nasıl başardıklarını düşündüm çünkü çok zordu.
-
Hepimiz bir hırsla beni elediler hakkımı yediler olmaz olamaz diyoruz evet ama birileri elenecekti arkadaşlar bu ben değil Ali de olabilirdi Mehmette.. Biz bu işe girdiğimizde bu sektörün bir mutlu son'u oldugunu bir de hazin son'u oldugunu biliyorduk.
-
Dava açalım mı hadi açalım eyvallah peki sonra? Ne değişecek? Emsali var önümüzde mülakatlar tekrarlansa da aynı listeyi kurum tekrar yayınlayacak.. Sadece süreç uzayacak başka hiç bir derde ilaç olmayacak.
-
Yeni GUY alımı gelecek Şubat ayında diyorlar, bu mülakatlar tekrarlanırsa eğer o alım da ertelenecek belki de A Grubunun tutundugu tek dalı olan GİB bir daha ilana çok çıkmayacak. Yani işin özü açılacak bir dava mülakatta elenenleri, kazananları değil 2017 KPSS 'den puan alıp ilk kez kurum sınavı beklemekte olanları da etkileyecek.
-
Mülakatlar tekrarlandı diyelim ne olacak arkadaslar listeye adımız girecek mi zannediyoruz ? Ben kuruma külfet yükleyeceğim işini yokuşa süreceğim sonra bir de onu alma beni al mı diyeceğim ?
-
Kurum hepimizi fişler GİB'in yapacagı hiç bir mülakatı geçemeyiz. Kimsenin geleceğiyle mantıklı düşünmeden oynamayın. Şahsen ben itiraz falan etmeyeceğim belki de hayırlı olan bu dur 2017 kpss puanım 83 Şubat'a 3-4 ay kalmış sıkarım dişimi bir sınav daha görürüm. Elendiğim ve tekrarlansa bile asla kazanma sansımın olmadıgı bir mülakat yüzünden hem yeni bir alımın tarihini hemde fişlenip o kurumun üstümü çizmesine izin veremem. Umarım anlatabilmişimdir. İyi günler