@aliveli anladım hocam peki genel olarak böyle mi yapıyor herkes ? bir standardı var mıdır acaba ?
Onur Öksüz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@aliveli hangi şekilde hocam anlamadım. "3.tekil şahıs" şeklinde mi ? Kategorize derken sanırım, bilgisayarda hazırladığımız "adı soyadı: onur öksüz. bitirdiği okul: .. " şablondan bahsediyorsunuz ?
-
" e- Aday tarafından el yazısı ile yazılmış ve imzalanmış, kendisi, ailesi, bitirdiği okullar, yapmış olduğu işler hakkında bilgilerin yer aldığı öz geçmişi (Bir sayfayı geçmeyecek şekilde),"
3. tekil şahıs şeklinde mi yazılmalı yoksa " 30 Şubat 1955 Ankara doğumluyum" şeklinde mi ? Var mı bu konuda tecrübesi olan ? -
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
@paretowilfredo SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
@Onur-Öksüz Mülakat tek değerlendirme kriteri olacaktır kardeşim. İlan metninde de mülakati ayrı bir şekilde değerlendirecek biçimde yer verilmiş. Usulen de ortalama alındığına rastlamadım SGK'da
:))) Teşekkür ederim. -
@Bahar-Ünal SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
Yalnız dikkatimi şu çekti ilanın yayımlandığı gün yani yarın başvurular başlıyor. 31 ekimde de mülakatlar var. Süreç erken gibi geldi. Bir diğer husus da kpss puanı etkili olacak mı yoksa mülakata giren herkes eşit şartlarda mı yarışacak?
Değerli yöneticimiz @paretowilfredo ben de aynı sorunun cevabını merak ediyorum. KPSS puanı etkili olacak mı yoksa mülakata katılan herkes eşit mi olacak ?
-
@İNSAN SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
@Onur-Öksüz Yazılı sınav olmayacak. Sadece mülakat puanı.
Yazılı sınav olmayacağını biliyorum acaba ; "KPSS puanı + mülakat puanının bir ortalaması mı alınır" diye sordum.
-
Sadece mülakat puanıyla mı alım olacak yani yazılı sınav olmadığı için KPSS puanının ve sözlü sınav puanının bir ortalaması mı alınacak ?