0216 503 51 71 numarasından az önce halkbank ik ya ulaştım bugün açıklanmayacak diye bilgi aldım. Bekleyerek daha fazla kendimizi yıpratmayalım.
jimgordon tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
kurumlar vergisi mükellefi olmayanı soruyordu bir soruda. kollektif şirket sanırım cevap.
-
Halkbank İç Kontrolörlük Mülakatı
Mülakata katılmaya hak kazanan arkadaşlar herkesi tebrik ederim. Bilgi paylaşımında bulunmak için bu başlıkta toplanabiliriz.
-
RE: Vakifbank müfettişlik
@golden-ratio gelir arttıkça talebi artan mal normal maldır yani zorunlu ya da lüks maldır bu yüzden kesin lüks mal diyemeyiz. Ama gelir arttıkça talebi artan malın kesinlikle talep kanununa uyduğunu söyleyebiliriz. çünkü normal maldır. talep kanununa uymayan sadece giffen mallar
-
RE: Yüksek lisans kayıt sildirme hakkında
@aliveli teşekkür ederim. 2016'da birkaç değişiklik oldu sanırım o yüzden şöyle olabilir mi diye düşünüyorum. Bir buçuk yıl gitmeyince 3 yıl içinde bitirilemeyeceği kesinleşiyor. Bu şekilde bir buçuk yıl sonunda ilişik kesemezler mi bilginiz var mı?
-
RE: ICBC Gişe Yetkilisi mülakatı
@burcuburcu Tekstilbank'ın hisselerinin büyük bölümünü satın alan Çin bankası
-
@iyimser16, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
olur
soru sayısı dağılımı tablosundan anladığım kadarıyla gy-gk ve ingilizce soruları 0,625 puan ve alan soruları 0.714 puan değerinde
-
@iyimser16 ikilemelerle ilgili bir soru vardı. 3 tanesi zıt anlamlıydı diğer şıklardaki ikilemeler yalan yanlış ve mırın kırın. ben mırın kırın yaptım ama bence hatalıydı soru. matematikte işlem sorusunu 66 buldum. bi saedeleştirme sorusunu da 1 ya da -1 buldum
-
okun yasası neyi açıklar? büyüme-işsizlik vardı.
-
halkbanksinavi@istanbul.edu.tr
arakadaşlar bence hepimiz öncelikle bu mail adresine sınav soru ve cevaplarının açıklanmasını istediğimizi bildirelim. Eğer yeterli tepki olursa kayıtsız kalamayacaklarını düşünüyorum.
jimgordon tarafından gönderilen son iletiler
-
Ben de arandım.Genel puanım 65,625. Aranan arkadaşları tebrik ederim.
-
GY:36
Hukuk:22
İktisat:27
Muhasebe:20
Son Puan:65,625
Teftiş dışındaki pozisyonlara kaç kişi alınıyor belli mi acaba -
RE: Kuveyt Türk İç Denetçi Yardımcısı Sınav Daveti
bana da geldi. hiç bu şekilde mülakata girmedim. mülakata giren var mı?
-
@füreya ingilizce hariç toplam doğru sayınızı 0.625 ile çarparak bulabilirsiniz geçen yıl bu şekildeydi
-
@bianconeri teşekkürler açıklamanız için.
biraz daha detaylı araştırdım. giffen mal dışında talep kanununa aykırı mal olamaz diye hatırlıyordum. veblen etkisi durumunda lüks mallar talep kanununa aykırı olabiliyormuş. bu durumda 'daha çok' ifadesi de var ise lüks mal olur cevap dediğiniz gibi -
@bianconeri normal mal(lüks mal ya da zorunlu mal) olduğunu anladıktan sonra talep kanununa kesin uyar diyemez miyiz
-
@bianconeri, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
daha
hocam ben daha çok ifadesini tam olarak hatırlamıyorum soruda. lüks malın talep kanununa aykırı olma olasılığı var mı peki bi bilginiz var mı bu konuda
-
@requescatinpace zorunlu mal - lüks mal ayrımını yapıp nasıl kesinlikle lüks mal dediniz açıklayabilir misiniz