ben aradım, 10 günlük bir itiraz süreci oldugu ve sınavların max 3-4 hafta gibi bi sürede acıklandıgı söylendi, bence 10 günlük süre haftaya doluyor, haftaya acıklanabilir diye düsünüyorum.
stamina tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
@RootofAllEvil KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
Yds puanı 70 ve üstü olanlar sonbahar sınavı için
bol bol ingilizce kitap, gazete, makale vs okuyun cıkmış soruları çözümleriyle birlikte okuyun, sonra o soruları çözün, ama başta dediğimi yapmayı unutmayın, bu işin 80% i okuduğunu anlamaktan geçiyor..
-
RE: Banka'da Genel Müdürlük ile Şube Arasındaki Farklar
@gariban-guy kardeşim burdaki insanların seni anlaması mümkün değil, ben de anlatınca yaa sana taş mı taşıtıyorlar bankada diyorlar isterseniz müfettiş olun bankada yine değişen bisey olmayacaktır, siz siz olun kar amacı güden bi kuruluşta çalışmayın..
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@Maslow, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@preacher Altına imzamı atıyorum hocam .
Komisyonun kriterleri neydi anlayamıyorum..
Yazılı sınavda işletme puanım 72 idi ama puanı benden daha düşük olanı almışlar...Emeklerimizin hiç mi değeri yok. Ya da diğerleri CEO yeterliliğindeydi de bizi mi beğenmediler ...
İnşallah sizin için ve bu aşamada kaybeden diğer arkadaşlar için daha iyi yerler nasip olur80 üzeri yds, 90 kurum sınavı, 8 yıl iş tecrübesi, sonucu söylememe gerek yok sanırım...
stamina tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
bu kurum nedir ne değildir, ne iş yapar, kariyer imkanları, tez, yurtdışı imkanı vs. var mıdır, bir iktisatçı burada ne yapabilir bilen var mıdır acaba? teşekkürler
-
RE: 6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
2018 veya 2019 yılı için p48 puanı 90 veya üzeri olan birisi netlerini yazabilir mi ? teşekkürler..
-
@Maslow, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@preacher Altına imzamı atıyorum hocam .
Komisyonun kriterleri neydi anlayamıyorum..
Yazılı sınavda işletme puanım 72 idi ama puanı benden daha düşük olanı almışlar...Emeklerimizin hiç mi değeri yok. Ya da diğerleri CEO yeterliliğindeydi de bizi mi beğenmediler ...
İnşallah sizin için ve bu aşamada kaybeden diğer arkadaşlar için daha iyi yerler nasip olur80 üzeri yds, 90 kurum sınavı, 8 yıl iş tecrübesi, sonucu söylememe gerek yok sanırım...
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
yds gecerlilik süresi kaç yıl acaba, hazine kontrolorlük için 2 yıl istemişti, eğer öyle olursa puanlar epey düşer die tahmin ediyorum.
-
@mhr işletmede 70 üzeri alıp listede olmayan var mı ?
-
@preacher, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@teta spk da öyle her aradığımda bu haftaiçi açıklanmasını bekliyoruz diyorlar ama açıklanmıyor tabi ki..
spk ve bddk sınavları kendisi yapıp kendisi okuyor, ayrıca klasik sınav onlar, burada test usulü ve üniversite okuyor
-
ben aradım, 10 günlük bir itiraz süreci oldugu ve sınavların max 3-4 hafta gibi bi sürede acıklandıgı söylendi, bence 10 günlük süre haftaya doluyor, haftaya acıklanabilir diye düsünüyorum.
-
RE: 2018 Kpss Sonuçları
gkgy 57 alan 105 p48: 84 sıralama 1981
bence bu sınavdaki ilk 1000 en son acılan sayıstay guy dguy vmy vs sınavları kazanıp gider.
84-85 alıp üzülen arkadaslar olmus, üst kurullar hariç ki onların da çoğu p48 ile almıyor; ilk 2500 deki adamın açılan her sınava girmeye puanı yeter demem o ki 83 aldm die üzülmeyin..