@mulkiamir otorite siz misiniz ? Bu tavrınız biraz ukalaca geldi cevap bence klasik durum biraz temkinli olun derim . Kullanıcı adınızın büyüsüne kapılmayın.
elbet1gun tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık SınavıKPSS A içinde yayımlandı
-
B.şehir belediyasi genel sekreteri içişleri bakanlığınca atanır dedim bu cevabı yanlış kabul etmek haksızlık olmaz mı?
-
@Mimar arkadaslae hayal dünyasında yaşıyor çok belli. Bu güzellemelerin başka bir açıklaması olamaz kardeş.
elbet1gun tarafından gönderilen son iletiler
-
Forum yetkilileri bu şahsın bilgilerini emniyet ve ösym ile paylasabılır . Kek demek komisyon hocalarıyla irtibat halindesin kendi kendini ele verdi.
-
Gönderilerini siliyor ama bu işin takipcisiyim öyle kolay değil bu işler.
-
Sınav bu kek arkadasın yazdığı doğru ise şaibeli hale gelir. Ne demek komisyonda ki hocama sordum . Kimlikleri gizli olması gereken bu kişiler nasıl alenen ortada olaniliyor? Hocasının tarzını bilip daha farklı hazırlanırsa bu kul hakkı değil mi? Ne desek boş.
-
@odaklan25 cok doğru bir yorum bende 28 diyorum 4 türkce+ 24 .
-
Ne yazık ki dışarısı kurtlar kapanı rakiplerimiz burdakilerin kat be kat fazlası türkçe dahil 27 veya 28 ile kapatması çok muhtemel. Etrafımda burda aktif olmayıp sınavı güzel gecen 4 kişi var 400 büyük sayı değil herkesin hakkında hayırlısı.
-
Kendini otorite görüp cevaplarımızın doğruluğu veya yanlışlığı konusunda iddialı konuşan bazı arkadaşlar var hayal kırıklığı yasamamaları için sükunete davet ediyorum

-
@Mimar arkadaslae hayal dünyasında yaşıyor çok belli. Bu güzellemelerin başka bir açıklaması olamaz kardeş.
-
@realist içişleri bakanı maliye bakanlığının mı hiyerarşik amiri? İçişleri bakanının yaptığı işlem hangi bakanlığın işlemi sayılır? Cevabınız başka bir bakanlıksa eyvallah.