Arkadaşlar idare de subjektif sorusuna itiraz edildi mi? Sizce de sorunun iptali gerekir mi? Ucu ucuna kaybedenler için bir umut olabilir..
av.22 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Kemal Hoca'da yanılmıyorsam soruda hata olduğunu söylemişti ama bilmiyorum tabi, soru davalık oldu mu olacak mı orası bile belli değil.
av.22 tarafından gönderilen son iletiler
-
Kemal Hoca'da yanılmıyorsam soruda hata olduğunu söylemişti ama bilmiyorum tabi, soru davalık oldu mu olacak mı orası bile belli değil.
-
Arkadaşlar idare de subjektif sorusuna itiraz edildi mi? Sizce de sorunun iptali gerekir mi? Ucu ucuna kaybedenler için bir umut olabilir..
-
RE: YÖK Uzman Yardımcılığı İlanı 2018(4 hukukçu 1 kamu yönetimi)
@genclerbirlikli, içinde söyledi: YÖK Uzman Yardımcılığı İlanı 2018(4 hukukçu 1 kamu yönetimi)
@av-22 hocam bu sene baya hukukçu alındı aslında ya, gelmedi mi hiç ? Bi de yds var mı, yoksa onu da düşünün
Hocam ben hakimlik mulakatina konsantre olduğumdan ve oradan da yine elenince inan kpssye girdigimi ve puanimi unutmustum. Aklima geldi bakinirken gordum ilani ama bize devletten ekmek yok gibi, dediginiz gibi ilanlari kacirmisim. Yinede basvuralim bakalim hukukcular bir yere kapak atmislarsa belki bize de bir umut doğar.
-
@genclerbirlikli teşekkür ederim. P4 85.5 puan elimde kaldı resmen, bari ihtiyacı olana falan devredebilsek
-
Arkadaşlar hukuk için p4'de 85.5 puanım var, bu alım için mülakata kalma şansım var mıdır?
Hiçbir istatistiki bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. -
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
@mazlumaday kesinlikle yapar dostum tebrik ederim. Benim de sıralana 1186 bir şey ifade etmiyor gibi de yine de belli olmaz bir umut
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
@mazlumaday dostum p4 sıralaman nedir ?