kazanan arkadasları canı gonulden tebrık ederım kaybettım ama uzulmuyorum belkı nasıp bızı malıye kapısında beklıyordur kazansam vazgececektım malıyeden ıns bır kez daha denıcem
mehmetsakin44
@mehmetsakin44
mehmetsakin44 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
RE: 2018 Guy Alımı
arkadaslar bende 4 yıldır maalesef bu surecte kaybettım 1 yıl fabrıkada kdv ıadesınde calıstım ama guy ılanı gelınce cıktım mulakattanda elendım sonrra sımdı sınava yıne 60 gun var yıne benzer bır ıs ılanı var yukarı tukursem bıyık asagı tukursem sakal 2016 guzel bır puan alır bırakırım dıyodum sımdı baya sasırdım halkbankta yuzume gulmedı zaten bnımde Hayırlısı hakkımızda ıns her dıbın bır zırvesı olur da sans yuzumuze guler su forumda kı samımı yorumları dertlesmeyı ınsan bazen aılesınde bulamıyor
-
Ik arayan arkadaslara sizi cok fazla bekletmicez demiş bence cok yormayalim kendimizi eli kulagindadir aciklanir kismetse
-
RE: ankara kalacak yer önerileri?
Kardes ben ulusta otel mithatta kaldim 70 tl idi metroyla gaziye 20 dk mesafe de en fazla... 3 yildizli sabah kahvaltıda var rahat ettim yani aile oteliydi
-
Millette sinir kalmadiki kardesim kutuphanede 2013 mezunu arkadasim 7 mulakattan elendi bu cocuk haliyle belirsizlikte kayboluyor...tek çıkış kapisi bu sinav olan var gözüne uyku girmeyen var ama sabri elden birakmamak lazim ne bu dertler ne de bu dunya kalıcı degil
-
RE: Az kişinin bildiği kaliteli filmler
Schillerin listesi muthis bir dram
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
forumu actım cekırdek yıyorumm...sabahta anneme ev temızlıgıne yardım ettım zaman gecmek bılmıyor ama prıss hocam sagolsun su serptı yıne gonullere
-
Bende yeni bir işitme cihazi almayi düşünüyorum tabi onlar beni alirsa mulakatta askerden muafiyetimi ve isitme kaybimi sordular mulakatta cihazim yoktu 2 cumleyi anliyamadim yenisini alcam kismetse kazanirsam ozel saglik sigortasi sgk dan daha fazla karsilar diye bekliyorum kismet tabi guydan da elendim almadilar...
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@endeks cok tsk ederım allah razı olsun pes eden bırı degılım meslek lısesı cıkıslıyım sabretmeye alıskınım ama cok yorulmusum haklısın pes etmek olmaz
-
Allah razi olsun geceniz mubarek olsun arkadaslar ne derler takdir takdir edene aittir nasipte varsa gelir bulur zaten olmazsa da Allah can sagligi vermis cok sukur calisir alirim sadece bir umut olursa guzel olur tabi siz beni daha iyi anlarsiniz hocam @ali1703 @secret cok tsk ederim iyiniyetleriniz icin Allah gonlunuze gore versin
mehmetsakin44 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Az kişinin bildiği kaliteli filmler
Schillerin listesi muthis bir dram
-
RE: Guy da malatya yazacaklar toplanalım
memleketımız dedık yazdık adanada yasıdıgım halde ne cok sevenı varmıs 75 le yaktı saolsun
-
@aliveli yerınde kardes tum arkadaslarım oyle soledı ılk bende sasırdım acemı sansı ıyı atlattık ama
-
Kardes ben ulusta otel mithatta kaldim 70 tl idi metroyla gaziye 20 dk mesafe de en fazla... 3 yildizli sabah kahvaltıda var rahat ettim yani aile oteliydi
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@fernando-reges uyuyamazsan kardes otobuste basin çatlar birde riske degmez yani cok beklediniz bna nasip olur mu bir daha bilmiyom 75.15 yazdim malatya ama sen riske atma sagligin o an ki psikojin hersey onemli bu kpssde heyecandan rahat 15 soru gitti bnim millet 120 nette. Bn 100 neti zor görürüm
-
RE: Guy da malatya yazacaklar toplanalım
Kardesim bozma moralini 75.15 le başvurdum
-
RE: Kurum Sınavları ve Ankara'da Konaklama İmkanları..
ben ulusta otel mıthatta kaldım metroyada yakın dırek gazı unıye gıdıyorsun zaten cıvarında ucuz bır market var 60 tl ıdı 3 yıldızlı odası fena degıl guzel huzurluydu
-
Adaletsizlik yapılmıyor demedim surecide savunmadim.....nasip te varsa dedim kismet dedim tamam yetersizim ben ondan saolsin
-
Kismette olmazsa 3 sinavi kazanıp mulakatta elenip tekrar tekrar bu sureci yasarsin kardes maalesef ama nasipte varsa tek sinav tek mulakatta olabilir....hayirlisiyla gelsinde yoksa unutulmaya yuz tutacaz
-
Sonu kadar katılıyorum kpss alan surecinde bir kaç kisi hariç çoğu tanidigimin sadece birer tanidik olmasiydi kıskançlık haset had safhada malesef...benim bir arkadasim vardi ben kazanmazsam kimsenin kazanmasina sevinemem diyordu simdi b grubun dan hazırlanıyor kazanmak istemesi yetmiyor alan dan ilan gelmeyince ego tatmini yasayanlar var b grubu calisipta biz iyi ettik iyi ettik diye Allah herkesin kalbine gore versin ne diyelim.....