@MaxMin klasik sınavlar için olmazsa olmaz kaynaklar
Muhasebe: ilhan kılıç ya da Ercan Beyazıtlı
İktisat: Erdal Ünsal ve Hipotez
Maliye: Clasic Maliye
Hukuk: Murat Hukuk
@paretowilfredo 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
@galaksy İlgili sorular yeterli olur herhalde dostum. Kitabı incelemedim açıkçası. Ancak bahsettiğim belli başlı çerçeve konulara değiniliyorsa yeterli olacaktır.
Anladım hocam teşekkürler.. Bu sefer olacak inşallah
@paretowilfredo 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
@galaksy İlgili sorular yeterli olur herhalde dostum. Kitabı incelemedim açıkçası. Ancak bahsettiğim belli başlı çerçeve konulara değiniliyorsa yeterli olacaktır.
Anladım hocam teşekkürler.. Bu sefer olacak inşallah
@galaksy Dostum sorulabilir ancak çok sorulacağı kanaatinde değilim. Konular içinde Hukuk 6.Madde olarak İş ve SG Hukuku belirtilmiş.
Ek olarak şunlara dikkat etmek faydalı olabilir;
Medeni Hukuk'ta Muvazaa Konusu,
Anayasa'da 60 ve 61. Maddeler.
Mevzuatta da bazı tanımlamalara göz atmak faydalı olacaktır.
Asgari İşçilik gibi
Sigortalılık Statüleri gibi.
Kısa Vadeli ve Uzun Vadeli Sigorta Kolları gibi.Ayrıca tabi listede belirtilmese de gireceğiniz mesleğin yönetmeliğine bir göz atın. Ne iş yapacaksınız? diye sorulduğunda yanıt verebilmeniz mesleğe olan alakanızı gösterecek ve + puan olarak size dönecektir.
Hocam Şimdi baktım Tüyo mülakatta baya soru var SGK hukuku İş Hukuku vs yeterli olur mu acaba
SGK mevzuatından çok soru geliyor mu bilgisi olan var mı
hayırlı olsun arkadaşlar sgk da olmasa sınav açan başka kurum yok denecek kadar az
Classic maliye yeterli olur. samet tufan klasik sınavlar için hazırlanmış bir kitap değil. ;iktisatta klasik sınavlar için hipoteze ve erdala bakmalısın
Tüyo mülakatın yeni baskısını alan oldu mu çok değişiklik var mı?
maliye ve muhasebe sorularını yazabilecek hafızası kuvvetli arkadaş varmıı
@irmak tarihinde 80in altına düşmemişki 70 yapsalar ne olacak
yok mu bir duyum çalışmaktan sıkıldım artık