@Rorschach159 ya kusura bakma içimden bir an dertleşmek geldi. ne yapcagimı hiç bilemedim.
MelisK tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Rorschach159 kpssden nasıl umudumu kestim anlatamam sana.2.girişimdi. geçen sene hukuka çalşamamıştım yetiştirememiştim diye bu sene hukuk kastım. sınavım güzel gecti 80net hesapladım.ama sınav sonucumu görünce hayatımın şokunu yaşadım.geçen senedende düşüktü.20net eksik gözüküyodu.adım gibi emin oldugum en en en kolay soruları optiğe yanlış işaretli gözüküo.soru kitapçıklarınıda yayınlasalardı keşke.işte böyle hayatmda ilk defa böyle birşey yaşadım.ösymye karşı bir inancım kalmadı.o kadar emeğim çöp oldu gitti.bu da beni tabi mahvetti.24yaşındayım ve herşeye geç kalmış hissediyorum.pes ettim.cidden pes ettim
-
@Rorschach159 hmmm yani boşuna hayal etme diyosunuz. ya kpssiz biraz daha mümkün olan neye bakabilirim sizce.
-
@kamikaze bayanlar nasıl avantajlı olmuş oluyo anlamadım. 10kişi sadece gecmiş.erkeklerdende 90kişi gecmiş oluyor.
-
ayrıca bi sorum daha var başka bi forumda kaymakamlık için kutluay kararlının denemeleri insan hakları kitabı falan cok övülmüş.hiç duymadım daha önce,reklam yaptıklarınıda düşündüm bir an.sizin bu konuda bir fikriniz var mı.tavsiyeniz vs.
-
@omeroztemur4459 @aaffana sizce bu 1.5 aylik sürec içerisinde halledilebilir mi mümkün mü.sadece kpss altyapım var.sınavdan beridirde ders çalşmadım hiç. inancımı yitirdim kpssden fln o yuzden kpsssiz sinavlari dencem. ayrca bir sorum daha var. alınacak 100kişiden kız erkek saysı farketmiyor değil mi.
-
@omeroztemur4459 yani şu ekonomiden kasıt. mikro we makro iktsat yeterli olur mu çalşmak onu merak ediyorum.ayrca teşekkr ederim.
-
arkadaşlar ben bugün karar verdim.kaymakamlık sınavına hazırlanmak için. ama içeriğe dair hicbir fikrim yok.bana yardımcı olur musunuz. ekonomi bölümunden kasıt sadece mikro ve makro iktisat mı yani bunlara çalşmak yeterli mi? ayrıca hukuk sadece anayasa ve idare mi?