TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. omeroztemur4459
    O
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 17
    • En İyi 7
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

omeroztemur4459

@omeroztemur4459

8
    İtibar
    599
    Profil Görüntülemeleri
    17
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

omeroztemur4459 Takip etme Takip Et

omeroztemur4459 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı

@MelisK 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:

arkadaşlar ben bugün karar verdim.kaymakamlık sınavına hazırlanmak için. ama içeriğe dair hicbir fikrim yok.bana yardımcı olur musunuz. ekonomi bölümunden kasıt sadece mikro ve makro iktisat mı yani bunlara çalşmak yeterli mi? ayrıca hukuk sadece anayasa ve idare mi?

Genel Yetenek ve Genel Kültür (%40): Türkçe (%15), Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi (%5), Türkiye’nin Sosyo-ekonomik Yapısı (%10) ve Türkiye’de Demokratikleşme ve İnsan Hakları (%10) ile ilgili sorulardan,
      Alan Bilgisi (%60): Anayasa Hukuku (%10), İdare Hukuku (%20), Türkiye’nin İdari Yapısı (%8), Türkiye’de Mahalli İdareler (%7), Ekonomi (%15) ile ilgili sorulardan oluşacaktır. Soruların konu içerisindeki oranı %20 oranında eksik veya fazla olabilecektir. Tüm adaylara aynı sorular sorulacaktır.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      omeroztemur4459
    • RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu

@escobar_p teşekkür ederim kardeş.Evet ÇEKO mezunuyum.YDS hiç yok bende girsem de yapamam.Bakalım kısmet.Buradan takip edeceğim sınavları.
      seneye hazırlanamam yaş sınıra dayandı,zaten sadece bu sene hazırlanabildim evde.Yaşım uygun olsaydı seneye de çalışır iyi birşeyler yapardım.01.11.1983 lüyüm.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      omeroztemur4459

@FreeBoY kardeş çok sağol paylaşım için Allah senden razı olsun.Böyle bir kaynak başka yerde yok.İnan ki büyük bir sevap bu yaptığın.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      omeroztemur4459

@omeroztemur4459 yani şu ekonomiden kasıt. mikro we makro iktsat yeterli olur mu çalşmak onu merak ediyorum.ayrca teşekkr ederim.

Bende o konuda çok net bir bilgiye sahip değilim,ama sanırım makro,mikro ve Türkiye ekonomisi ağırlıklı olur diye tahmin ediyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      omeroztemur4459
    • RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI

BU İLANIN PUAN TÜRÜNÜN P39 OLMASI GEREKLİDİR.DİĞER PUAN TÜRLERİ ÇOK SAÇMA OLMUŞ BENCE.BEN ÇEKOCUYUM,BİZLER BU ÜNVAN İÇİN DERS GÖRDÜK BU ALANDA YETİŞTİK,GK GY YAPAN KİŞİ İŞ HUKUKUNU,SENDİKALAR HUK. VB. NERDEN BİLİRKİ... ÇOK YANLIŞ PERSONEL TEMİNİ BENCE...

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      omeroztemur4459

@ersagun uzun uzadıya anlatırdım da sana gerek yok. sadece şunu sorayım; sen 4 sene boyunca kaç dönem iktisat gördün ben kaç dönem gördüm,sen kaç dönem iş hukuk gördün ben kaç dönem gördüm? Akademik platformda uzmanlaşma diye bir kavramdan bahsedilir bilir misin? Bu nedir ne için önemlidir diye az bir bakmanı öneririm.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      omeroztemur4459

@ersagun 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI içinde söyledi:

@omeroztemur4459 hocam akademik personel alınmıyor, KPSS bir sıralama sınavı ve hemen her konuda asgari bilgi düzeyinin ölçülmesi amaçlanıyor. Sizin mantiginiza göre OSS de çok saçma bir sınav, mühendisliklere meslek lisesi mezunları dışında kimse alınmamalı ve sınavda teknik bilgiler sorulmalı (!). Ben ne kadar is hukuku gördüm sen ne kadar iktisat gördün konusundaki cevabınız ise bir kriter değil. P39 olmalı dediğiniz icin söylüyorum, Türkiye'de önümdeki 28 kişiden birisi değilseniz bu tartışma ve veryansın ölü doğmuştur.

böyle düşünmeniz ve bu tarz da yazmanıza bakarak 29. olduğunuza pek inanasım gelmedi ne yalan söyleyeyim! Ayrıca da söylediklerimi anlamamış veya yanlış anlamış olmanız,KPSS'nin de seçme konusunda yetersiz kaldığı gerçeğini bir kez daha hatırlattı bana...
      inşallah olmuşsunuzdur ve hak ettiğiniz yerlere gelirsiniz diyerek bu yersiz tartışmaya son verme taraftarıyım.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      omeroztemur4459

omeroztemur4459 tarafından gönderilen son iletiler

evet çok güçlü.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      omeroztemur4459

@yigitsan, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı

Aldimgim duyuma gore sinav 13 Ekim Cuma gunu saat 14.00 da aciklanacak hayirli olsun simdiden

hocam saat 13:00 de.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      omeroztemur4459

sınav sonuçları 13.10.2017 tarihinde saat 13:00 de açıklanacaktır. Sonradan nereden bildiniz falan diye bir sürü ileti alacağımı şimdiden düşündükçe içimden kıs kıs gülmekteyim 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      omeroztemur4459

@ersagun 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI içinde söyledi:

@omeroztemur4459 hocam akademik personel alınmıyor, KPSS bir sıralama sınavı ve hemen her konuda asgari bilgi düzeyinin ölçülmesi amaçlanıyor. Sizin mantiginiza göre OSS de çok saçma bir sınav, mühendisliklere meslek lisesi mezunları dışında kimse alınmamalı ve sınavda teknik bilgiler sorulmalı (!). Ben ne kadar is hukuku gördüm sen ne kadar iktisat gördün konusundaki cevabınız ise bir kriter değil. P39 olmalı dediğiniz icin söylüyorum, Türkiye'de önümdeki 28 kişiden birisi değilseniz bu tartışma ve veryansın ölü doğmuştur.

böyle düşünmeniz ve bu tarz da yazmanıza bakarak 29. olduğunuza pek inanasım gelmedi ne yalan söyleyeyim! Ayrıca da söylediklerimi anlamamış veya yanlış anlamış olmanız,KPSS'nin de seçme konusunda yetersiz kaldığı gerçeğini bir kez daha hatırlattı bana...
      inşallah olmuşsunuzdur ve hak ettiğiniz yerlere gelirsiniz diyerek bu yersiz tartışmaya son verme taraftarıyım.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      omeroztemur4459

@ersagun uzun uzadıya anlatırdım da sana gerek yok. sadece şunu sorayım; sen 4 sene boyunca kaç dönem iktisat gördün ben kaç dönem gördüm,sen kaç dönem iş hukuk gördün ben kaç dönem gördüm? Akademik platformda uzmanlaşma diye bir kavramdan bahsedilir bilir misin? Bu nedir ne için önemlidir diye az bir bakmanı öneririm.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      omeroztemur4459

BU İLANIN PUAN TÜRÜNÜN P39 OLMASI GEREKLİDİR.DİĞER PUAN TÜRLERİ ÇOK SAÇMA OLMUŞ BENCE.BEN ÇEKOCUYUM,BİZLER BU ÜNVAN İÇİN DERS GÖRDÜK BU ALANDA YETİŞTİK,GK GY YAPAN KİŞİ İŞ HUKUKUNU,SENDİKALAR HUK. VB. NERDEN BİLİRKİ... ÇOK YANLIŞ PERSONEL TEMİNİ BENCE...

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      omeroztemur4459

SINAVA GİRECEĞİ
      Merkez : ANKARA/ÇANKAYA
      Bina : BAHÇELİEVLER DENEME ANADOLU LİSESİ (BÜYÜK BİNA)
      Salon : BÜYÜK BİNA 3.KAT 1 NOLU SINIF

burada girecek var mı ?

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      omeroztemur4459

@omeroztemur4459 yani şu ekonomiden kasıt. mikro we makro iktsat yeterli olur mu çalşmak onu merak ediyorum.ayrca teşekkr ederim.

Bende o konuda çok net bir bilgiye sahip değilim,ama sanırım makro,mikro ve Türkiye ekonomisi ağırlıklı olur diye tahmin ediyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      omeroztemur4459

arkadaşlar ben bugün karar verdim.kaymakamlık sınavına hazırlanmak için. ama içeriğe dair hicbir fikrim yok.bana yardımcı olur musunuz. ekonomi bölümunden kasıt sadece mikro ve makro iktisat mı yani bunlara çalşmak yeterli mi? ayrıca hukuk sadece anayasa ve idare mi?

Genel Yetenek ve Genel Kültür (%40): Türkçe (%15), Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi (%5), Türkiye’nin Sosyo-ekonomik Yapısı (%10) ve Türkiye’de Demokratikleşme ve İnsan Hakları (%10) ile ilgili sorulardan,
      Alan Bilgisi (%60): Anayasa Hukuku (%10), İdare Hukuku (%20), Türkiye’nin İdari Yapısı (%8), Türkiye’de Mahalli İdareler (%7), Ekonomi (%15) ile ilgili sorulardan oluşacaktır. Soruların konu içerisindeki oranı %20 oranında eksik veya fazla olabilecektir. Tüm adaylara aynı sorular sorulacaktır.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      omeroztemur4459
    • RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

kpssp42 den 77.56 puan (başarı sırası:5203) ile başvuru yapsam sözlü sınava girme hakkı elde eder miyim sizce?

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      omeroztemur4459