Arkadaşlar, anasayfada yer alan ilk slayt kaldırılmış; acaba bu bi şeylere mi delalet :))
bas.caglar tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Merhaba arkadaşlar, 2014 yılı mülakatına kalmış ve geçmiş biri olarak söylüyorum ki sizi kasıntı ve zor bir mülakat beklemiyor. Gayet rahatlatma meğillisi ve sohbet havasında geçiyor. Kendinizi ve ailenizi tanıtınmanız isteniyor, çalışıyorsanız şu anki meslek dalınızla ilgili sorular geliyor ve alanla alakalı çok detay olmayan bi kaç soru geliyor. Bu işi bi geçiş aşaması değil de devamlı istediğinize inandırmayı başarırsanız bu iş olur. Hayırlısı ise olsun diyin. 2014 mülakat açıklanması 3 ayı bulmuştu. Benim askere gittiğimin 5. günü açıklanmıştı. Kazanmıştım ama eğitime gidemediğim için yedek konumuna düştüm o yıl nasip değilmiş dedik.
bas.caglar tarafından gönderilen son iletiler
-
@birgarip kardeşim ben Ankarada girmiştim. Muhtemelen yine orda olur.
-
Merhaba arkadaşlar, 2014 yılı mülakatına kalmış ve geçmiş biri olarak söylüyorum ki sizi kasıntı ve zor bir mülakat beklemiyor. Gayet rahatlatma meğillisi ve sohbet havasında geçiyor. Kendinizi ve ailenizi tanıtınmanız isteniyor, çalışıyorsanız şu anki meslek dalınızla ilgili sorular geliyor ve alanla alakalı çok detay olmayan bi kaç soru geliyor. Bu işi bi geçiş aşaması değil de devamlı istediğinize inandırmayı başarırsanız bu iş olur. Hayırlısı ise olsun diyin. 2014 mülakat açıklanması 3 ayı bulmuştu. Benim askere gittiğimin 5. günü açıklanmıştı. Kazanmıştım ama eğitime gidemediğim için yedek konumuna düştüm o yıl nasip değilmiş dedik.
-
Güne açıklanan GUY ile başladık. Varsa kazanan arkadaşları tebrik eder, darısının buraya olmasını temenni ederim...
-
@asdfghjkl Ben de düşündüm ama bu kez de henüz vermedilerse kazanamadım düşüncesine kapılmak var işin ucunda :))
-
Muhtemelen kazananları soruştururlar. Lakin niçin önce liste yayınlayıp sonra soruşturmadılar anlayamadım
-
Soruşturmadan sonraysa 2 ayı geçer muhtemelen
-
Arkadaşlar, anasayfada yer alan ilk slayt kaldırılmış; acaba bu bi şeylere mi delalet :))
-
Daha önceki alımların taban puanları kaçtı acaba? Benim KUY02 için 85,55 puanım sizce hangi il tercih edilmeli? Teşekkürler...