@av.ssualp bana alkol vs. sorular sorulmadı, bence bu kişilik envanterine göre soruluyor. Bu arada mülakata bu hafta girecek olan var mı?
wolvie tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
-
@Deschain bana da alkol vb. şeyler sorulmadı, sadece aile yaşantım kendi kişisel yetenekler nasıl biri olduğum vs. mülakat sistemi tümden sorgulanabilir ama düşününce herkese o kadar zaman ayırmak biraz zor. Yine de başarılı oldu keşke her mülakat böyle olsa
-
Teşekkürler arkadaşlar hızlı cevaplarınız için, keşke mübarek Cuma günü hepimiz mutlu haber alsak ama nasip diyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun. Ben de hem mülakatta tanıştığım arkadaşlardan çok memnun kaldım ve insan kıymetleri ekibi son derece başarılıydı. Bu sene olmazsa diğer pozisyonlar için yine Albarakaya başvurumu yapacağım, hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım şahsen.
-
arkadaşlar merhaba, ben dün aradığımda olumsuzlara dönüldüğünü ve geri kalanların olumlu veya yedekte olduğunu söylemişlerdi. Olumsuz olan arkadaşlara hayırlısını dilerim, inşallah daha iyileri olur, bana henüz mail gelmedi acaba ne zaman mail geldiğini söyleyebilirler mi? Ayrıca olumsuz cevabını kariyere mi yoksa kişisel maillerimize mi atıyorlar? Merak ettiğim olumsuz cevabını aynı anda mı gönderiyorlar yoksa tek tek mi?