Mulakat sonuclari aciklanip guvenlik sorusturmasi olsaydi daha uygun olurdu.Sonuçta bunca zaman bekleyipte eger olmazsa uzulecek kisiler olacaktir.Heleki sadece tek secenekleri burasi olanlar.Cok yanliş yapildi sahsi fikrim.Sureci iyi yonetemedi BDDK.
Arda07 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@nt amin amin.aklima birden bir sarkı sözü geliyor.Telefonun basinda caresiz bekliyorum,bekliyorum ama calmayacak biliyorum.Yüregim diyor ki bosuna bekleme
-
Bir duyum muyum alın arkadaşlar
-
@Red bu dönem biraz farklı diye dusunuyorum.inşallah gecen herkese sans verirler.listeler dolmadi zaten.
-
@criminalawyer gulucuk atiyorum diye başlik açmışım
Arda07 tarafından gönderilen son iletiler
-
Sakin olun arkadaslar.bakın isim gucum yok.mulakat bekliyorum.bir daha beklentiye sokmayin.rica ediyorum.hepinize saygilar.hepiniz degerli insanlarsiniz.
-
onların açıklayacagı sınavın...
-
@criminalawyer gulucuk atiyorum diye başlik açmışım
-
Bir duyum muyum alın arkadaşlar
-
Murakipliktan elenen var mı arkadaşlar?o kadar bilgiye ulaştiniz bir zahmet şunuda ogrenin:)
-
@Red bu dönem biraz farklı diye dusunuyorum.inşallah gecen herkese sans verirler.listeler dolmadi zaten.
-
@nt amin amin.aklima birden bir sarkı sözü geliyor.Telefonun basinda caresiz bekliyorum,bekliyorum ama calmayacak biliyorum.Yüregim diyor ki bosuna bekleme
-
Mulakat sonuclari aciklanip guvenlik sorusturmasi olsaydi daha uygun olurdu.Sonuçta bunca zaman bekleyipte eger olmazsa uzulecek kisiler olacaktir.Heleki sadece tek secenekleri burasi olanlar.Cok yanliş yapildi sahsi fikrim.Sureci iyi yonetemedi BDDK.