Şaka gibi artık işimiz duyumlara duyumculara kaldı gülelim mi ağlayalım mı halimize bilemedim
d-ricardo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Beklemekten başka ne yapılabilir önerisi olan varsa buyursun söylesin etkinlikse yapıyoruz bakanın tiwitlerine yazıyoruz başka ne yapmamız gerekiyor illa biri bakanlığın önüne gidip kendini yakması mı gerekiyor nedir yol
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@nrzmrh olması gerekende bu zaten ama komisyonun kriterlerini bilemiyoruz
-
RE: GUY MÜLAKAT SORULARI
@ali27 iktisat bölümünü baya zorlamışlar anlaşılan
-
2.mülakatım mülakat kış ayında olursa mülakata giderken üstüme montumu nasıl alacağım diye düşünüyorum odamda günler yıllar akıp gidiyor sadece hayırlısı diyip yeni güne ders çalışarak başlıyorum tarihler belli değil sonumuz belli değil Allah sonumuzu hayırlı etsin
d-ricardo tarafından gönderilen son iletiler
-
Milletin psikolojisi bozuldu iyice
-
@zenginmemur önerin nedir peki ne yapmamız gerekiyor ki bu süreç hızlansın şak diye çözülsün bu belirsizlikler
-
Beklemekten başka ne yapılabilir önerisi olan varsa buyursun söylesin etkinlikse yapıyoruz bakanın tiwitlerine yazıyoruz başka ne yapmamız gerekiyor illa biri bakanlığın önüne gidip kendini yakması mı gerekiyor nedir yol
-
Şaka gibi artık işimiz duyumlara duyumculara kaldı gülelim mi ağlayalım mı halimize bilemedim
-
@58ky58 şuan 168 kişi var sınır var mı bilmiyorum
-
Ileti düzenlenmiştir.
-
İibf nin kaderi bu beklemek hayattan bizim payımıza düşen bu sonu yok bu yolun o kadar etkinlik falan hiçbiri bi işe de yaramadı yorulduk artık yıllardır geçmeyen bir yorgunluk bu
-
herkese kolay gelsin imece mülakat kitabı mülakat için yeterli mi imece mülakat diğer mülakat kitaplarına göre çok sade kalıyor diğer kitaplar sayfa sayfa yazmışlar gereksiz bilgiler çokfazla gibi diğer kaynaklarda
-
@mrnobody sen hayırdır bu işlere sen mi karar mı veriyorsun etkinliklere desteklere burada. herkes istediğini yapar istediğini söyler fikrini yazar çizer katılır katılmaz sen işine dön bırak herkes istediğini yapsın
-
@mrnobody herkeste twitterda oturmuş yöneticileri izliyordu değil mi acaba bu görevi yapıyor mu yapmıyor mu diye birine mantıklı gelen başkasına mantıklı gelmez yapılan şey illa doğru olacak ses getirecek diye kuralda yok