Hayatimda gordugum en berbat sinavlardan biriydi. Calisanla calismayani ayirt etcek bi sinav degildi bu. Bi tek ingilizce duzgundu o da zten bir cok kisiyi patlatcak sanirim. Gecen sene hazirlanmadan girmistim ben o ingilzceyle bu bir degil arada daglar kdr fark var. Hakkimizda hayirlisi insallah aliriz calismalarimizin karsiligini
fenerlii tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Arkadaşlar http://www.mcivriz.com/ bu sitede kpss a her dersin ayrı ayrı cıkmış klasik sınav ve soruları var. bi bakın isterseniz yardımcı olur. üye olunması gerekiyor. site sahibi Mücahit Civriz Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü'imiş kendisi.
-
RE: 2017 Halkbank Duyum
Uzman yardımcısı arkadaşımda yüklü alım olacagını söyledi. şubeye genel müdür yardımcsı gelmiş o demiş. geçen alımla giren uzman yardımcılarından cok fazla istifa edip başka kuruma geçen varmış. kasım gibi olcak dedi o da. sayı fazla bi tek 50 müfettiş yardımcısı dedi diğerinin sayısını bilmiyorum ama az degil dedi. çalışmaktta fayda var.
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@umutsuz-vaka hocam tam hatirlamiyorum ama ozkaynak grubundan degildir diodu sanirim
-
@otuzyılsavaşı dogrudur hocam ben tanımıyordum tesadüfen buldum vmy sınavı için yararlı site
-
@armindo haklisiniz hocam eksik sormuslar zten soruyu. Sanirim faizi vadesiz hesaba yatirdiklarini kastediolar.
-
@otuzyılsavaşı aynen hocam hayırlısı olur inşallah. başarılar sizede
-
@asdfghjkl aynen biraz fazla ayrinti ama baska yerde yoktur sanirim boylesi hem sorular hem cevablar
fenerlii tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Vakifbank müfettişlik
Arkadaslar ic kontrolor ic ve dis harcirah ucreti hakkinda bilgisi olan var mi ?
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@ucanbalon bende hocam acikta kalirsam kendime gelemem cok kotu olur. Ben vakifbank mulakat sonucunu bekliyorum eger vakifa girersem risk alip samsun yazarim elensemde isim var zaten diye. ama ondan elenirsem risk alamam sanirim mecbur istanbul yazarim.
-
@ucanbalon 81.01 hocam 3942 siralamam bende cok istiyorum. Bide merkez bence %90 gelir bize ama insan tek kursununu riske atmak istemiyor. Ben orduluyum burda 80 ve uzeri alan pek yok ama samsun buyuk sehir risk var
-
Samsun dusunen arkadaslar puanlariniz kac ?
-
@asdfghjkl aynen biraz fazla ayrinti ama baska yerde yoktur sanirim boylesi hem sorular hem cevablar
-
@otuzyılsavaşı aynen hocam hayırlısı olur inşallah. başarılar sizede
-
@otuzyılsavaşı dogrudur hocam ben tanımıyordum tesadüfen buldum vmy sınavı için yararlı site
-
Arkadaşlar http://www.mcivriz.com/ bu sitede kpss a her dersin ayrı ayrı cıkmış klasik sınav ve soruları var. bi bakın isterseniz yardımcı olur. üye olunması gerekiyor. site sahibi Mücahit Civriz Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü'imiş kendisi.