sınava ilk girişim ancak arka planda iki yıla yakın bi alan geçmişim var. sürecin ne kadar yorucu olduğunu ve bu işe ya Allah diyenlerin ne kadar emek verdiğini biliyorum. Dilerim ülkesini seven insanlar koltuğa bir adım daha yaklaşır, içlerinde ben de olurum. hepinize hayırlı cumalar
genelhükümler
@genelhükümler
genelhükümler tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@shirekaymakamı tebrik ederim öncelikle. bi bayan daha görmek beni çok mutlu etti
82,8 puanla 265. sıradayım bende
-
@mehmetfatih bi kaç gün içinde program hazırlayıp bu tehlikeli heyecanı atacağım inşallah . bunlar hep deneyimsizlikten:)
genelhükümler tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
arkadaşlar beş yıl istanbul'da çalışma zorunluluğu olduğunu duydum ama ilanda göremedim bilgisi olan var mı
-
Arkadaşlar bakanlığı arıyorum ama açan yok telefonları. iletişim kuran varsa konuştuğu numarayı paylaşabilir mi?
-
@göktürk bende böyle düşündüm de yine de emin olamamıştım. teşekkür ederim
-
Arkadaşlar cv mize referans yazmalı mıyım belirtmemiş de sayfada
-
@mehmetfatih bi kaç gün içinde program hazırlayıp bu tehlikeli heyecanı atacağım inşallah . bunlar hep deneyimsizlikten:)
-
@mehmetfatih mülakatta adımı bile iki kez düşünecekmişim gibi geliyor:)sözde komisyon fikri için teşekkür ederim kesinlikle iyi fikir. kanunlar dışında nasıl bi çalışma yapmalıyım bilgin varsa yardımcı olur musunuz ?
-
arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. ilk kaymakamlık denememdi mülakat görmek kısmet oldu. hatta bu gireceğim ilk mülakat olacak bu yüzden çok daha fazla heyecanlıyım.
-
@shirekaymakamı tebrik ederim öncelikle. bi bayan daha görmek beni çok mutlu etti
82,8 puanla 265. sıradayım bende
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
arkadaşlar forumda mülakata kalan başka bayan arkadaş var mı ? kaç kişiyiz merak ediyorum. ve bu bayan kontenjanı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim