@pantheon1 hocam bu sene için ayrı bir başlık var
http://forum.tercihiniyap.net/topic/3308/vakifbank-müfettişlik/81
illedekamu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@meltem_90 evet onu ben de okudum çıldırtcaklar insanı. Ya bir tarih ve saat vermek bu kadar zor mu? Yani sonuçların açıklanmasını engelleyen ne var?
illedekamu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
@pantheon1 hocam bu sene için ayrı bir başlık var
http://forum.tercihiniyap.net/topic/3308/vakifbank-müfettişlik/81 -
@meltem_90 evet onu ben de okudum çıldırtcaklar insanı. Ya bir tarih ve saat vermek bu kadar zor mu? Yani sonuçların açıklanmasını engelleyen ne var?
-
Bence ik bıkmıştır artık. 10larca insan aradı mail attı kaç gündür. Ama istanbul üniversitesi btcileri eğleniyor olabilir evet katılıyorum ikcılar baskı yapsa da artık salsalar sonuçları
-
Ben de erişemedim az önce. Sonuçlar yükleniyor diye düşündüm. Resmen hepimiz kafayı yedik. Bitsin artık şu süreç
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@iyimser16 hocam bana kalsa sadece genel yetenek ve ingilizce ile alınmalı en çok o işime geliyor ama bana kalmıyor zaten. Umarım en adil olan gerçekleşir.
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Acaba burda yazılanlar kurulun kararını etkiliyor mudur ? Eğer belirtilen şartlar sağlanmadıysa 4 seçenek var: hiç bir barajı esnetmemek taviz vermemek (vakıfbank stayla),alan bazında barajları düşürmek(60 puanı sabit tutmak) , 60 puan barajını düşürmek ( alan barajını sabit tutmak) veya son olarak bütün barajları kaldırıp puana göre sıralamak. Bence en adil olan 1. Ama tabi o durumda çoğu kişi ben de kalamıcam mülakata. Ama eğer bir esneme yapılacaksa anket yapılmalı bence en fazla hangisi isteniyorsa o olmalı. Çoğulculuk demokrasisi var sonuçta bu ülkede
-
Hiç bir şeye odaklanamaz oldum. Günde 50 kere girip burayı kontrol ediyorum. Cidden artık salsınlar şu sonuçları. Beklemek dünyanın en zor şeyi.
-
RE: Vakifbank müfettişlik
Tamam hocam çok teşekkür ederim. Temel kuralları gözden geçiririm o zaman yeterli olur genel yetenek ve ingilizcede kendime güveniyorum pek elendiğim olmadı. İktisat ve muhasebe kasayım o zaman çünkü end mühendisliğinde alanlar bunlar.
-
@summer hocam teşekkür ederim biri çıktı sonunda mühendislik çözecek basit türev, integral, lineer cebir var o zaman tahminimce ? Yoksa matematikçi olduğunuz için mi kolay gelmişti?
-
Mühendislik testine girecek olan yok mu ya. Nasıl hazırlık yapılır tavsiyesi alsak ne güzel olur