Edebiyat okuyanlara bu sınava girme hakkını veren zihniyetin de, edebiyat okuyan insanı bu sınava girecek duruma getirenin de...
pantheon1 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
RE: Vakifbank müfettişlik
@veblenist İnşallah hocam. Gerçekten, ilan açıldığında daha çok var bitmez bu günler diyordum sürekli. Malum bilirsiniz aile, eş, dost baskısını. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Çalıştıklarımızın, emeklerimizin karşılığını alalım, güzel bir işimiz olsun, artık daha ne isterim.
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@alexdelarge aynen öyle gerçekten genel olarak çok kalitesiz bir sınavdı. Yakıştıramadım ne Halkbank'a ne de İstanbul Üniversitesi'ne. Umarım hak eden, çalışan ve muhtaç olan kişiler yerleşebilir.
-
Benim de adım var ama gelmedi mail arkadaşlar sorun yapmayın onu. 7 bin kişiyiz. Hayırlı uğurlu olsun herkese
-
@1umut İnşallah hocam ya çok sağolasın
Çok az kaldı arkadaşlar, Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.
-
Bana göre ingilizce barajından ziyade sınav çok zor olduğu için böyle bir sonuç çıktı ortaya. Özellikle maliyenin çoğu kişiyi yaktığı düşüncesindeyim. İlk bölümdeki süre kısıtını da katarsak sadece 62 kişinin geçmiş olması sürpriz değil. Bu sene böyle bir karar almış demek ki Vakıfbank. Kazananları tebrik ederim.
-
RE: Yapı Kredi Müfettiş Yardımcılığı 2017
@Kramer bu bilgiler zaten internette var, ben de mülakata girmeden önce internette dolaştığımda birçok forumdan birçok soru topladım ve onlara göre hazırlık yaptım ki sorular da aşağı yukarı aynı geldi. Sadece cevapları verirken daha da detaylı sorular soruyorlar dedim, üstelik onları söylemedim ki hatırlamıyorum da. Herkes farklı bir şekilde anlatacağı için herkese yöneltilen farklı sorular olucaktır. Ayrıca, mülakatta verdiğiniz cevabın doğruluğuna değil, onu nasıl ifade ettiğinize, konuşma tarzınıza, hareketinize, heyecanınızı kontrol ediş şeklinize bakıyorlar. Ben soruların %90'ına cevap verdim lakin geri dönüş almadım. Demek ki iş orada bitmiyor, bir yerde istediklerini veremedim. Bu yüzden burada insanlara yardım etmekte bir sakınca görmüyorum çünkü zaten internette bulunabilecek şeyleri söyledim (ben bizzat gördüm). Müfettiş olacak adam zaten kendini orada, mülakat sırasındaki hareketlerinden belli eder. Bir iki örnek sorunun bir insanı müfettiş yapacağına inanmıyorum.
-
Merhaba arkadaşlar, ben de bu sınava hazırlanmaya başladım. İlk kez gireceğim. Alanıma iktisat haricinde pek güvenmiyorum ama 2 aylık süre yeni mezun birine göre toparlamak için ideal gibi geldi. İngilizceme ise güveniyorum hedefim 35 ve üzeri. Tabi herkes zaman kısıtını belirtmiş, o yüzden bol bol çözmeye çalışacağım. Bir de merak ettiğim konu, herkes alanın iyiyse ingilizceden kalsan da çağrılıyorsunuz demiş, bunun tam tersi mümkün mü? Son olarak, başka bir forumda kazananların puanlarına baktığımda 6,19,20 gibi puanlarla uzmanlığa yerleşenler olduğunu gördüm. O yüzden çalışmayı ve ümit etmeyi hiç elden bırakmamak lazım.
pantheon1 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
Arkadaşlar sınavın hafta içi yapılması gibi bir durumu söz konusu mu acaba? Öyle bir durum varsa başvurmayacağım çünkü. Bilenlerden yardım bekliyorum.
-
Siz mail attınız mı arkadaşlar yoksa banka mı attı kendiliğinden? Bana hala gelmedi bir şey
-
Bana göre ingilizce barajından ziyade sınav çok zor olduğu için böyle bir sonuç çıktı ortaya. Özellikle maliyenin çoğu kişiyi yaktığı düşüncesindeyim. İlk bölümdeki süre kısıtını da katarsak sadece 62 kişinin geçmiş olması sürpriz değil. Bu sene böyle bir karar almış demek ki Vakıfbank. Kazananları tebrik ederim.
-
@wickselll Alandan 90 civarı bekliyorsanız büyük ihtimalle çağrılırsınız hocam.
-
@sininvestment gerçekten öyle. Ne yapacağımızı şaşırdık artık. Özel sektör tamamen rezalet, kusura bakmayın ''dandik'' bir işyerinde dünyanın işini yapacak bir pozisyon için asgari ücret teklif ediyorlar. Az değil mi dediğimizde tecrüben yok diyorlar. Hem üstüne yol, yemek veriyoruz diyorlar bir de utanmadan
Umudumuz bankalar, lakin gerçekten çok az ilan ve çok az kadro var. Allah sonumuzu hayretsin.
-
@beşiktaş1903 evet hocam ben de tam olarak onu dedim zaten
-
İngilizce ve matematik hakkında doğru söylüyor aslında ama süre her şeyi değiştiriyor. Süre çok olsa, çoğu kişi şuan yaptığının yarısı kadar daha yapardı zaten. Onun dışındakilere kesinlikle katılmıyorum, tabi herkesin düzeyi farklıdır orası ayrı. Ama orta okul düzeyinde bir matematik testinden max 25 yapılmışsa, o sınava kolay demek...
-
@alimyafta hocam of olucak zaten ben eminim o sorudan.
-
Orada hükümet ..... olucak tarzında olumlu bir ifade vardı diye hatırlıyorum, bu yüzden indifferent yerine dependanle yaptım ben de, ikisi arasında kalmıştım.
-
Ben soruda daha kelimesini hatırlamıyorum. Daha kelimesini görsem zaten kesinlikle lüks mal yapardım, ayrıca herkes öyle yapardı, bu kadar tartışma da çıkmazdı. O soruda daha kelimesi vardı da ben talep kanununa uygun dediysem zaten yazık olmuş 2 ayıma