@sınavsayar İlk önce Gümrük muhafazayı kazanan arkadaşları tebrik ederim.Guy veya YSK sonuçta mülakat olucak garantisi yok..mülakat sonucu belli olmadan bu kararsızlığa düşmeyi doğru bulmuyorum...En yakın YSK mülakatı zaten malum guy aylarca sürüyor..Sonuç alındıktan sonra gündem olması daha doğrusu..malum işsizlik ve kamu tasarrufları memur arzını etkileyecek arkadaşlar.
kadir7 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: MUHAFAZA MEMURU OLUP, GUY MÜLAKATINA GİRECEKLER
kadir7 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: MUHAFAZA MEMURU OLUP, GUY MÜLAKATINA GİRECEKLER
@sınavsayar İlk önce Gümrük muhafazayı kazanan arkadaşları tebrik ederim.Guy veya YSK sonuçta mülakat olucak garantisi yok..mülakat sonucu belli olmadan bu kararsızlığa düşmeyi doğru bulmuyorum...En yakın YSK mülakatı zaten malum guy aylarca sürüyor..Sonuç alındıktan sonra gündem olması daha doğrusu..malum işsizlik ve kamu tasarrufları memur arzını etkileyecek arkadaşlar.
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@fmy0635 wp yerime ty #GÜRBULAK/AĞRI
-
@fmy0635 çalışma saatleri ✓24/24 bu arada toplam 85 muhafaza memuru Gürbulak gidiyor√
-
@kadir7 çalışma saatleri ✓24/24 bu arada toplam 85 muhafaza memuru Gürbulak gidiyor√
-
@fmy0635 benimde Gürbulak.. öğrendim orda çalışan arkadastan
-
RE: 2017 GUY YEDEKLER
Arkadaslar sınava kadar yedeklerin durumu tahmini kaça düşer sgk işe başladimi? Yardimci olan arkadaslar şimdiden tesekkurler..
-
Arkadaşlar hayirli olsun yedekler icin
istanbul 51.yedege gelir mi tahmini..sgk veya diger kurumlara gecenlerden ümit var mı
-
@knyguy kardesim asillerde kactasin kac kisi kaldi asillerden ?
-
@mrtvrn07 dogru diyon yaziklar olsun bizim bakana ne gevsek adam cikti be