@aliveli yds puanım var onu yazayım artık hocam
atesvesu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
-
@Antimülakat Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
@selami durum aynen öyle. Mülakata girdin, öncelikle bütün memurlukların mülakatı bitecek, daha sonra yaklaşık 40 gün ile 70 arasında değişen sürede mülakat sonucun açıklanacak, bundan bir kaç hafta sonra evrak/belge teslim tarihleri yayınlanacak, bundan yaklaşık 2-3 hafta sonra kura çekimi yapılacak. Kura çekiminden yine bir kaç hafta sonra atama onayı yayınlanacak. Atama onayı yayınlandıktan sonra işe başlayabilirsin. Kısaca süreç min. 4-5 ay. 2012 yılından beri öyle.
Hocam kazandıktan sonra o süre beklenir gibi geliyor, bir kazanılsın da.
-
@Antimülakat hocam selam, 88 puan ile muayeneye başvurmayı düşünüyorum. taşra memurluğu alımı 200, peki yüksek puanın taşra memurluğunda şansı daha yüksektir denilebilir mi?
atesvesu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: KYK Yurt Yönetim Memurluğu
@Antimülakat hocam başvuranların puanları ve yerleşme puanlarıyla ilgili bir veri hazırlanabilirse, tercih etmeyi düşünenler fikir yürütebilirler puanlarınca. Böyle bir liste var mı?
-
Sözlü mülakata çağrılıp da gitmeyenler çok oluyormuş. Bu da matematiksel olarak atanma şansını arttıran bir etken.
-
@Antimülakat Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
@selami durum aynen öyle. Mülakata girdin, öncelikle bütün memurlukların mülakatı bitecek, daha sonra yaklaşık 40 gün ile 70 arasında değişen sürede mülakat sonucun açıklanacak, bundan bir kaç hafta sonra evrak/belge teslim tarihleri yayınlanacak, bundan yaklaşık 2-3 hafta sonra kura çekimi yapılacak. Kura çekiminden yine bir kaç hafta sonra atama onayı yayınlanacak. Atama onayı yayınlandıktan sonra işe başlayabilirsin. Kısaca süreç min. 4-5 ay. 2012 yılından beri öyle.
Hocam kazandıktan sonra o süre beklenir gibi geliyor, bir kazanılsın da.
-
@Antimülakat 150 kişilik sıralamadan ilk 25-30 içerisinde olmak lazım yani?
-
@Antimülakat 88 ile muayeneye başvurdum, olursa bu unvan olsun. 89-90 arasındaki iibfliler çok başvuru yapıyor mu? bir veri var mı?
-
@atesvesu hallettim. edge tarayıcının, sağ üst menüsünde "internet explorer ile aç" kısmı var, burada ie tarayıcısına geçebiliniyor.
-
arkadaşlar edge tarayıcı ile de denedim, google chrome ile de denedim "internet explorer 8.0 üzeri tarayıcı ile yapmanız tavsiye edilir" diye uyarıyor. Başvurusunu tamamlayabilen var mı?
-
@totti kesinlikle öyle olacakmış. Yüksekova'daki esenler kapısı en meşhuruymuş.
-
@genclerbirlikli ctrl + fare tekerleği ile sayfa boyutunu küçültün. en üstte çıkacak.
-
@Antimülakat hocam yabancı dilin olması, çeşitli sertifika ya da buna benzer şeylerin olması mülakatı yapacak kurum tarafından göz önünde bulundurulur mu? Böyle bir izleniminiz var mı?