TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. antonelli
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 37
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

antonelli

@antonelli

23
    İtibar
    636
    Profil Görüntülemeleri
    37
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

antonelli Takip etme Takip Et

antonelli tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı

bu hakimlik ve kaymakamlık duyumlarında dersane hocalarına güvenmezseniz yararınıza olacaktır. zira sizin üzerinizden para kazanan insanların sizi düşümesi imkansızdır. önce subat sonra hazıran deyıp sureklı kayıt alma gayesınde olan birileri şimdi de cıkıp eylül der ki gayesi yine kayıt olacaktır. kazanan dersane yetkilileri olacaktır çünkü hiç kimse eylülde olacak sınava 1 sene öncesinden hazırlanmaz. sürekli tarih güncellemeleri yapıyorlar ki yeni yeni grup açıyorlar ve milyarları ne yazık ki dersane yetkilileri götürüyor. ben hiç bir darsane yetkilisinin samimiyetine inanmıyorum kalpleri bilen allah elbette lakin sırf para kazanma gayesi ile sürekli insanları umut içinde bırakıp kayıtlarını artırma gayesinde olduklarına eminim. allah ıslah etsin diyorum ve bence artık hocaları umursamadan kpss ye odaklanılması gerekir diyorum zira şuan kpss tarihi kesınken ve 4 ay kalmışken kaymakamlık sınavının olma ıhtımalı dahı ortada yokken oturup hocaları dinlemek yersiz olacaktır hakkınızda hayırlısı olsun

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      antonelli
    • RE: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı

@vice-versa guy en iyisi aralarında kardeş

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      antonelli
    • RE: Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı

Yerinizde olsam dava acarim ortada buyuk sscmaliklar donuyor anlasilan ve bu formu takip ettiklerine emin olabilirsiniz siz gecenki sacmaliklar uzerine dava acacagiz dediniz belki ondan bile korkup bazı seylere yeltenememis olabilirler ama yine de dava acin kesinlikle arkasini birakmayin derim. Artik bu belediyelerin boyle sacmaliklari son bulmali ozerksinkz diye bağımsız değilsiniz!!!

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      antonelli
    • RE: Sonuçlanan alımlar ve sayıları

Kamu Gözetimi Kurumu 15

Merkez Bankası 77

Tarım Kredi Kooperatifleri 10

Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı 300

KOSGEB, 40

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 4

Beylikdüzü Belediyesi 3

ÇAYKUR 4

DHMİ, 10

Çalışma Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı 80

Ekonomi Bakanlığı, 30

Türk Eximbank Uzman Yardımcılığı

Türk Eximbank Müfettiş Yardımcılığı 2

Avrupa Birliği Bakanlığı uzman yardımcısı 12

Akdeniz İhracatçı Birlikleri 2

Kredi Yurtlar Kurumu 25

Sanayi ve Teknoloji uzman yardımcısı 20

Gençlik ve Spor Bakanlığı denetçi 15

Dışişleri Bakanlığı aday konsolosluk 20

TCDD 5

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı uzman 50

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü 15

EPDK 33

Çevre Bakanlığı 20

Uludağ İhracatçı Birlikleri 5

BDDK 69

Kamu İhale 10

Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş. 9

Merkez Bankası 12

Savunma Sanayii Müsteşarlığı 3

vmy 183

aile bakanlığı denetçi yardımcısı 7

spk 25

epdk 9

botş 24

rtük 55

Rekabet Kurumu, 28

bu sene puanları ile bu ilanlar açıldı ne sayıda alındı net bilmiyorum ama sonlardakiler netleşenler. bir de 2000 kişi guy oldu bunların da hepsi sınava girdi bunu da hesaba katıp yorum yapabilirsiniz. şuan 300 kişi sgk denetmenliği ve 100 kişi de kaymakamlık bekleniyor haftaya kalmaz inşallah onlar da açıklanır.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      antonelli
    • RE: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı

aylardır kurumda imzada bekliyor. ne olacak bu kurumların hali anlamak çok güç. her şeyi ohal e bahane ediyorlar sırf imza atılcak böyle bir şey olamaz ya!

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      antonelli
    • RE: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018

aynı gün kamu guvenlıgı müsteşarlığı sınavı var. 160 kişi oraya gider iyi oldu bu 87 leri görür gibi 70 lira para olması da iyi oldu keyfiye başvuruların önüne geçmiş oluyor en azından

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      antonelli

antonelli tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı

bu hakimlik ve kaymakamlık duyumlarında dersane hocalarına güvenmezseniz yararınıza olacaktır. zira sizin üzerinizden para kazanan insanların sizi düşümesi imkansızdır. önce subat sonra hazıran deyıp sureklı kayıt alma gayesınde olan birileri şimdi de cıkıp eylül der ki gayesi yine kayıt olacaktır. kazanan dersane yetkilileri olacaktır çünkü hiç kimse eylülde olacak sınava 1 sene öncesinden hazırlanmaz. sürekli tarih güncellemeleri yapıyorlar ki yeni yeni grup açıyorlar ve milyarları ne yazık ki dersane yetkilileri götürüyor. ben hiç bir darsane yetkilisinin samimiyetine inanmıyorum kalpleri bilen allah elbette lakin sırf para kazanma gayesi ile sürekli insanları umut içinde bırakıp kayıtlarını artırma gayesinde olduklarına eminim. allah ıslah etsin diyorum ve bence artık hocaları umursamadan kpss ye odaklanılması gerekir diyorum zira şuan kpss tarihi kesınken ve 4 ay kalmışken kaymakamlık sınavının olma ıhtımalı dahı ortada yokken oturup hocaları dinlemek yersiz olacaktır hakkınızda hayırlısı olsun

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      antonelli
    • RE: Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı

Yerinizde olsam dava acarim ortada buyuk sscmaliklar donuyor anlasilan ve bu formu takip ettiklerine emin olabilirsiniz siz gecenki sacmaliklar uzerine dava acacagiz dediniz belki ondan bile korkup bazı seylere yeltenememis olabilirler ama yine de dava acin kesinlikle arkasini birakmayin derim. Artik bu belediyelerin boyle sacmaliklari son bulmali ozerksinkz diye bağımsız değilsiniz!!!

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      antonelli
    • RE: 2018 Guy Alımı

dguy merkez kadro ve malıye ıcınde dguy kadrosu ımha edılmek uzere ıken boyle bır alım bana göre ımkansız ama inşallah olur

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      antonelli
    • RE: MASAK naklen 250 uzman alım ilanı

A- Başvuru Şartları

05/12/2017 tarihi itibarıyla mesleğe özel yarışma sınavı ile girmiş ve yeterlik sınavıyla atanmış olmak şartıyla, 657 sayılı Kanunun 152 nci maddesinin "II-Tazminatlar" kısmının "A-Özel Hizmet Tazminatı" bölümünün (e), (f), (g) ve (ğ) bentlerinde sayılan kadro unvanlarında ya da Bankalar Yeminli Murakıplığı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu veya Sermaye Piyasası Kurulu Uzmanlığı kadro unvanında bulunmak.

Arkadaslar burda yeterlilik sinavi ile atanmis olmak sarti ile diye ibare var sanki meslege yeni baslayanlar basvuramayabilir. Gerci yeterliligi verip mufettis olunuyor neden yardimcilari eklemis diye dusundum amayeterlilik verilse de yda gibi diger ozel sartlari saglayamayip müfettiş denetci olamayan yardimcilar icin gecerli olsa gerek. Kisacasi bence bu ibareden dolayi 3 5 aylik yardimcilar basvuramaz. Bence de basvuramamasi cok mantikli Cunku burda direk uzman olarak baslaniyor.

DİĞER içinde yayımlandı
      A
      antonelli
    • RE: Sonuçlanan alımlar ve sayıları

Kamu Gözetimi Kurumu 15

Merkez Bankası 77

Tarım Kredi Kooperatifleri 10

Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı 300

KOSGEB, 40

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 4

Beylikdüzü Belediyesi 3

ÇAYKUR 4

DHMİ, 10

Çalışma Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı 80

Ekonomi Bakanlığı, 30

Türk Eximbank Uzman Yardımcılığı

Türk Eximbank Müfettiş Yardımcılığı 2

Avrupa Birliği Bakanlığı uzman yardımcısı 12

Akdeniz İhracatçı Birlikleri 2

Kredi Yurtlar Kurumu 25

Sanayi ve Teknoloji uzman yardımcısı 20

Gençlik ve Spor Bakanlığı denetçi 15

Dışişleri Bakanlığı aday konsolosluk 20

TCDD 5

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı uzman 50

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü 15

EPDK 33

Çevre Bakanlığı 20

Uludağ İhracatçı Birlikleri 5

BDDK 69

Kamu İhale 10

Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş. 9

Merkez Bankası 12

Savunma Sanayii Müsteşarlığı 3

vmy 183

aile bakanlığı denetçi yardımcısı 7

spk 25

epdk 9

botş 24

rtük 55

Rekabet Kurumu, 28

bu sene puanları ile bu ilanlar açıldı ne sayıda alındı net bilmiyorum ama sonlardakiler netleşenler. bir de 2000 kişi guy oldu bunların da hepsi sınava girdi bunu da hesaba katıp yorum yapabilirsiniz. şuan 300 kişi sgk denetmenliği ve 100 kişi de kaymakamlık bekleniyor haftaya kalmaz inşallah onlar da açıklanır.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      antonelli

arkadaşlar lütfen halihazırda sqayıstaş gümrük teftiş vb kurumlarda olup da bu kuruma gelmeyecek olanlar feragat dilekçesini kuruma gönderebilir mi??? yedekleri direk arayacaklar yoksa süreç daha da uzayacak sizden ricam burda olanlar görenler arkadaşları varsa söyleyim feragat dilekçelerini göndersinler. @Bozkırlı @Asımın-nesli sizden ricam eğer asıl ya da yedek kazanıp da girmeyecek olan varsa ailen feragat dilekçelerini kuruma gönderebilir mi

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      antonelli
    • RE: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018

aynı gün kamu guvenlıgı müsteşarlığı sınavı var. 160 kişi oraya gider iyi oldu bu 87 leri görür gibi 70 lira para olması da iyi oldu keyfiye başvuruların önüne geçmiş oluyor en azından

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      antonelli

size bir mesaj attım bakabilir misiniz @Diamond

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      antonelli

@antonelli kardeşim sana mesaj attım bakabilir misin

KPSS A içinde yayımlandı
      A