@2877226, içinde söyledi: RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
Arkadaşlar bekleme sürecindeyken gelen diğer ilanlara da başvuruyor musunuz?
Allahınız varsa başvurmazsınız
@2877226, içinde söyledi: RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
Arkadaşlar bekleme sürecindeyken gelen diğer ilanlara da başvuruyor musunuz?
Allahınız varsa başvurmazsınız
@ersagun Niye kardeş bu insan mitoz bölünüp iki işte birden mi çalışacak, ha daha iyi bir kurum olur merkez bankası gibi anlarım ama zaten güzel bir üst kurula yerleşip üstüne bir de 5-10 kişilik ilanları dolduruyorsa bencilce, bunun adı hak yemektir
@ersagun, içinde söyledi: RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
@valentinus hiç tanımadığınız bir insanı birisi başka listelerde de olduğu gerekçesiyle kul hakkı yiyen birisi ilan ediyor. Siz de ben buna itiraz ettiğim için bana cevap veriyorsunuz. Ve bu tutumun sorumluluğunu başkalarına atıyorsunuz. Pes.
Birader cevap vermezsen içinde mi patlıyor anlayamadım seni, arkadaş kimseye kul hakkı yiyor gibi bir ifade kullanmamış söylediği şey şu; eğer rtük gibi bir kuruma yerleşmişseniz bir zahmet başvurmak için başvurmayın başka kadrolara, zira alım sayısı son derece kısıtlı çoğu insan kendini bu sürece bağlamış durumda hepimiz aynı geminin yolcusuyuz sonuçta.
@antimülakat Tam tersi hocam, sonbahar sınavına kıyasla 40bin fazla kişi girmiş Ama 2017 ilkbahardan 60 bin az kişi girmiş böyle bir istatistik çıkarttım
@burcuburcu Aynen, Ankara için sınav orada olur muhtemelen
@galatasaray içerik şikayet nedeniyle kaldırılmıştır.
@b-ays Ankarada olacak kılavuzda yazıyordu zaten
@aslan-reyiz Ben de farkettim , hayır kazanıyor da hepsini gir de rahatlayalım artık mülkiyeli
@genclerbirlikli Kardeş bu nasıl bir winnerlık her girdiğin sınavı kazanıyon dikkat ettim de :))
@burcuburcu Aynen, Ankara için sınav orada olur muhtemelen
@burcuburcu Diğer ünvanlardaki bölümler için farklı illerde yapılacak sınav ancak uzman yardımcılığını bilmiyorum
@b-ays Gerçi pardon sınav demişsiniz çalışma yeri olarak okumuşum onu bilmiyorum
@b-ays Ankarada olacak kılavuzda yazıyordu zaten
@olursaolur Valla hiç belli olmaz 2.antalya vakası da yaşanabilir 82 ile kapatmıştı sanırım 2 sene önce bütün iller düşük kapatırken
@nfs Çalışma yeri istanbul değil mi
Sınav nasıldı arkadaşlar sizce, yetişti mi sorular
@keynesinruhu Puandan ziyade tecrübeye falan da bakıyor bu gibi ajanslar o yüzden kestirmek zor