@paca08 @eemengineer @burcuburcu Arkadaşlar öncelikle herkese başarılar dilerim. Dİl puanının olmaması çok büyük bir handikap bizler için fakat bu sınava da sadece 2017 kpsslilerin başvuracak olması önemli bir şans. Benim de P2 branş sıralamam 77 fakat benimde sıra geleceğine yönelik inancım çok az. Umarım gitmeyi düşünmeyen başvurmaz.
cereyanmuhendisi
@cereyanmuhendisi
cereyanmuhendisi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
cereyanmuhendisi tarafından gönderilen son iletiler
-
@eemengineer @conmaynard Ben de ilk başvuranlardanım . Açıldıktan sonra sistem hemen başvurmuştum. Başvuru sıram 1123 yani bence o sadece numara 2317.sıra değildir herhalde
-
@eemengineer @burcuburcu RTÜk 'ün son alımdaki puan sıralaması hala web sitelerinde var. Sadece 2017 ler başvurdu ve 60 YDS istendi. Orayada 32 kişi çağrıldı 84.88 e kadar düştü puan. Yabancı dil istenmemesi çok kötü oldu puanı olanlar için. O yüzden 90 ın altına düşmesi çok zor malesef
-
@paca08 @eemengineer @burcuburcu Arkadaşlar öncelikle herkese başarılar dilerim. Dİl puanının olmaması çok büyük bir handikap bizler için fakat bu sınava da sadece 2017 kpsslilerin başvuracak olması önemli bir şans. Benim de P2 branş sıralamam 77 fakat benimde sıra geleceğine yönelik inancım çok az. Umarım gitmeyi düşünmeyen başvurmaz.