TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. palamut
    P
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 97
    • En İyi 47
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

palamut

@palamut

130
    İtibar
    1174
    Profil Görüntülemeleri
    97
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

palamut Takip etme Takip Et

palamut tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı

Guy dan vmy geçen adamla konuşuyorum;ne güzel rahattım nereden bulaştım şu kuruma yetkisi siniri stresi bitmiyor guyken kafamiz rahattı gezecek yer arıyoduk diyor

Guy ile konusuyorum;yaptığımız işi ilkokul mezunu bile yapar,şoförler bile guy oldu bu monotonlukla iş geçmez bankada en azından itibarın var çalışma ortamın daha nezih diyor

Bankacı ile konuşuyorum;iyi para kazanıyoruz ama sinir stress vs vs.

Anlayacağınız kimsenin ne dediğine kulak asmadan tecrübe etmek en iyisi.Herkes kendi işinden şikayetçi ama bu bence en çok bizim hosnutsuz bir toplum olmamizdan ve herkesin farklı kişilik yapısından kaynaklanıyor.Kimi kasmadan takılayım 3 kuruş az alayım der,kimi çalışmayı sever başkasına mobbing gibi gelen şeyler onun icin sıradandır

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut

Soruları soranlar cok kızacak belki ama kpss a grubunu kendine hedef olarak koymuş ve bunun icin emek harcayan insanların
      "yanlış doğru götürüyor mu"
      "sinav kac saat surer"
      gibi sorularını görmekten ben hicap duyuyorum.Gireceginiz sınavların ilanlarını inceleyin bir zahmet benim sizi burada yanlış bilgilendirmeyecegimin garantisi mi var?

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut
    • RE: 2018 Guy Alımı

Kendine ait duyumu olan veya duyumu olmayıp ama ilanın geleceğini az çok tahmin eden kişiler sosyal medya ve forumlarda karamsar bir hava yaratmak istiyorlar.Bu kadar küçük hesaplar peşinde koşup rakiplerinizi ekarte etme derdinden vazgeçin bence.Allah herkesin gönlüne göre versin

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut

Akşam 21:30 da radyo etkinliğine davet ediyorum.
      Herkes Bakan Bey'e armağan istek parçada bulunsun:)

Sende benim hatalarımdan birisin
      Sen en büyük günahların bedelisin
      Senin için harcanan zamana yazık
      Sen en güzel duyguların katilisin

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut
    • RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı

İstanbul icin hak kazandık çok şükür ama sevinemedim doğru düzgün.Hem kurum sınavım çok zorlu geçecek ondan dolayı hemde 70/71 alan adamlar hayal edemeyecekleri yerler icin sınava girebilecekken 77 alıpta sınava giremeyecek ve şu an hayalleri yıkılan insanlari düşününce...
      Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin ne diyelim.Şu sistem de yerin dibine batsın

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut

@jamiryoo son iki alımda 800+850 kisi alınan İstanbul'un bu ilanda yer alacağını düsünmüyorum ben.

Ayrıyeten arkadaslar bence şu saatte bu sıralamaya puana gelir mi vs tartısmaları hicbirimize birsey kazandırmayacak zihnimizi bunla mesgul etmekten ziyade ders calısmalıyız.Hangi puana neyin gelip gelemeyeceğini ilan olmadan kim kestirebilir.Örneğin Yalovayı baz alalım.Marmara ve Egeden doğrundüzgün ilin olmadıgı Güneydoğu,Doğu ve Karadeniz ağırlıklı bir ilanda Yalova 81 le kapatabilir ama Ege ve Marmara ağırlıklı bir kaç ilin yüksek sayılı oldugu bir ilanda aynı Yalova 78le de kapatabilir.Bu söylediğim sadece bir değişken.Bu iş yapılacak alım sayısı,ozamana kadar açıklanacak mülakat sonucları vs bir sürü değişkeni barındırıyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut

Bu kadar yetkili bir isim ilan hazırlığı var diyorsa bu ilan bir Türkiye gerçeği olarak seçimden önce kesin olarak gelecektir bence.Ancak üzüldüğüm nokta şu; madem ki ihtiyac var neden bu takvim sıkıştırılır bu mevsime? Ocak-Şubat-Mart aylarında neden halledilmedi? Neden ömrümüzden,sağlığımızdan çalındı?

Sebep olan herkese hakkım helal değildir.

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut

Şu içeriği iibfkadroistiyor tarzı tag çalışmalarına katılmayacağım artık.İsteyen kızsın umrumda değil,kendimiz çalıp oynuyoruz.Kimsenin ne iibfden haberi var, ne de dertlerinden.Ülkenin her anlamda kritik ve başının yoğun olduğu bir dönemde iibf nin yapısal problemlerinin gündeme alınıp çözüleceğini mi sanıyorsunuz? Eğer böyle düşünüyorsanız siz BİZ den habersizsiniz.Şu saatten sonra direkt Naci Ağbal'ın ve Maliye'nin somut olarak hedef alınmadığı kadro etkinlikleriyle uğraşmayacağım.Siz çöze durun bakalım milyonlarca iibflinin yapısal sorunlarını 24 hazirana kadar.Kimse yanlıs anlamasın sinirim bu etkinliklere katılanlara değil.Tamamen şu tag seçiminde bulunanlara ve sosyal medyada kendilerini hoca olarak tanıtıp,yalandan bizim sorunlarımızla dertleniyomus izlenimi yaratanlara.Gün iibf nin uzun vadede çözülebilecek sorunlarını gündeme getirme günü değil,somut olarak bakandan ve bakanlıktan kadro isteme günüdür.

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut
    • RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı

@demirmifatih birak aciklamayi 16 ekim de gecenin 3/4 ü bildigin dünyamızı yıktı.Allahim inşallah tekrardan yaşatmaz

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut
    • RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018

Bize Naci Ağbal'lı gunleri aratma Allah'ım.Korku sardı beni

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut

palamut tarafından gönderilen son iletiler

@pmprofx katılım sadece şubelerde görevlendirecek.

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut

Guy dan vmy geçen adamla konuşuyorum;ne güzel rahattım nereden bulaştım şu kuruma yetkisi siniri stresi bitmiyor guyken kafamiz rahattı gezecek yer arıyoduk diyor

Guy ile konusuyorum;yaptığımız işi ilkokul mezunu bile yapar,şoförler bile guy oldu bu monotonlukla iş geçmez bankada en azından itibarın var çalışma ortamın daha nezih diyor

Bankacı ile konuşuyorum;iyi para kazanıyoruz ama sinir stress vs vs.

Anlayacağınız kimsenin ne dediğine kulak asmadan tecrübe etmek en iyisi.Herkes kendi işinden şikayetçi ama bu bence en çok bizim hosnutsuz bir toplum olmamizdan ve herkesin farklı kişilik yapısından kaynaklanıyor.Kimi kasmadan takılayım 3 kuruş az alayım der,kimi çalışmayı sever başkasına mobbing gibi gelen şeyler onun icin sıradandır

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut

@bluephantom eksik bildiğinizi size şöyle izah etmiş olayim.3000 tl içerisinde tazminat dahil diyorsunuz ya.. o zaman izmirde ise başlayan arkadaşımız 2400 tl alacak yıl sonu vergi diliminden dolayı 2000 ı görecek.Bu sizin kafaniza yatiyor mu? asgari ücret ten 400 lira fazla alacak uzman yardımcısı unvanli çalışan yani.

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut

@tostsos başka bir sınav mi aciklanacak neden bırakmayi düşünüyorsunuz

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut
    • RE: Vmy 500 kişi 2018

Vdk 4 sene emek vermiş,mesai harcamış kendi personelini bir çırpıda kafasina gore yiyor seni beni mi yemekten çekinecek.Kime bağlanıyor ne yapıyorlarsa yapsınlar şu kurumun insanların hayatları üzerindeki tahakkümünü kirsinlar artık.Oligarsinin kralı bu kurumda

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut

İngilizcesi olmayan istanbulda başlayan uzman yardımcısının maaş ı ni tam olarak bilen var mi

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut
    • RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları

Yanlış anlama kardeşim ama şu anda duyum muyum hikaye yarın açıklayalım derler aciklarlar,istemezlerse bir ay daha açıklamazlar durum bu malesef.

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut

@zenginmemur son kısmı tam anlamadım guy olmayı küçümsüyor ve eziklik olarak mi görüyorsunuz

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut

Benim tahminim 10 kasım'a kadar tarih açıklanır 21 aralık a kadar da mülakatlar bitmiş olur

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut
    • RE: Güvenlik soruşturması mülakat öncesi mi oluyor sonrası mı?

@norules sadece lise den dolayı sorun çıkartırlar mi ben sanmiyorum ama belki emsal vardır

KPSS A içinde yayımlandı
      P
      palamut