@vurdugungololsun yapabildim cok tesekkur ederim
kelmuh tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
Arkadaşlar mülakata girecekler için maile güvenlik soruşturmasıyla ilgili bir forum gelmiş. Ancak tam olarak nasıl olcağını pek anlamadım.Bakan ve daha önceden konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ???
-
@vurdugungololsun buyuk ihtimalle oyle bir sey. Formun sonunda nufus cuzdanı suretini onaylama kısmı var arastırdığım kadarıyla bazı kurumlar bunu kendi onaylıyormuş. Acaba burda bizim mi onaylatmamız gerek yoksa bos mu bırakıcaz ? Bide imza atcagımıza göre tekrar formu taratıp e-postalıcaz anladığım kadarıyla
-
@kelime9345 ayni sorun bende de yasandi teknik bilgiyi aradim benim mailimin kotasi doldugunu baska bi mailden gondermem gerektigini soylediler. Ben de baska bir mailden gonderdim ama kurumun kendi mail kotosu doldugu icin gitmiyor bence
-
@kelime9345 olabilir bilgilendirme için tesekkurler
-
@kelime9345 hocam size posta geldi mi acaba bana hala gelmedide
-
@kelime9345 sağolun hocam olmadı öyle yapıcam
-
@av.faruk mailde aynen söle yaziyor hocam " Güvenlik soruşturması ve Arşiv Araştırma formu ile Adli Sicil Kaydı ve Rekabet Uzman Yardımcısı Adayı Özgeçmiş Formunun ıslak imzalı nüshalarının sözlü sınava gelindiğinde kurum yetkilisine teslim edilmesi gerekmektedir."
-
@arafta hocam aynen benimde öyleydi alan konularından daha az soru geldi hakkmızda hayırlısı
-
@arafta benim orta halli diyebilirim Alan sorularına cevap verdiğimi düşünüyorum ama aynı seyi diğer sorularda gösteremedim sanırsam Biraz da heycan vardı tabi bide komisyon dediğiniz gibi hiç guleryuzlu değildi hocam
kelmuh tarafından gönderilen son iletiler
-
@kelime9345 hocam siz elinizden geleni yaptiniz bir de biz sansimizi deneyelim
-
@vurdugungololsun olabilir hocam Ama her türlü referandum sonrasına kalması kötü olur belirsizlikten yorulduk cünkü
-
Arkadaşlar gümrük ve ticaret bakanı kendi alımları için TRT'de güvenlik sorusturmasının sürdüğünü ve referandum sonrası mülakat sonuçlarının açıklanacağını söylemiş. Rekabet kurumuda bakanlığa bağlı oldugu için aynı ihtimal bizim için de söz konusu olabilir mi acaba ?
-
@arafta aynen hocam bilgi alabileceğimiz kimse yok bekleyip görcez artık hayırlısı olsun
-
@arafta aslında bunu demeniz iyi oldu çünkü polis gidenlerin çoğu hukuk grubu anladığım kadarıyla sadece bana mı gelmediler acaba diye düşünmeye başlamıştım
-
Aslında genel gruptan polis gelen de gelmeyen de yazarsa daha iyi olur genel bir görmüş oluruz böylece durumu
-
@arafta hocam en azından benim bildiğim kadarıyla gelmedi
-
@sezginci hocam sizi ne zaman sordular? aciklanmayla ilgili bir cikarimda bulanabilir miyiz diye soruyum
-
@abcd1234 hocam peki size polis geldi mi ?
-
@Gülpembe hocam bize de polis gelmedi yani tabi benimde bildiğim kadarıyla bu ️