Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
- 

benide soruyorlar 
- 

@sezginci hocam sizi ne zaman sordular? aciklanmayla ilgili bir cikarimda bulanabilir miyiz diye soruyum 
- 

@av.faruk emniyet yapıyormuş hocam.Khk ile gelen 657 sayıları gelen soruşturma şartından dolayı her kurum yaptırdığı için emniyet yetişemiyor galiba zamanında 
- 

Hakimligin henüz daha başlamamış mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak acaba o kadar kişi  
- 

@av.faruk Hâkimliği mit yapıyor sanırım o ayrı 
- 

@kelmuh geçen hafta sormuşlar.yakinda aciklanir 
- 

@sezginci yine de bence en az 2 haftası varmış gibi geliyor  henuz cok az kişinin komşusuna soruldu gibi anlıyorum.. henuz cok az kişinin komşusuna soruldu gibi anlıyorum..
- 

Yarın bizi bakkalı alıp mahalledeki karakola götüreyim bari belki işler hızlanır biraz 
- 

2 ay oldu vereli belgeleri, şimdiye kadar 30 kişiyi soruşturmuş olmaları lazımdı  
- 

hocam uzun zamandır bu kadar gülmemiştim allah razı olsun(sen en iyisi dediğini yap belki senin bakkalcıyı bekliyorlardır) @zizek 
- 

.............. 
- 

@arafta hocam en azından benim bildiğim kadarıyla gelmedi 
- 

Aslında genel gruptan polis gelen de gelmeyen de yazarsa daha iyi olur genel bir görmüş oluruz böylece durumu 
- 

@kelmuh anladım tşkrler..bana gelenlerde sanırım başka kurum idi yanlış alarm  
- 

........... 
- 

@arafta aslında bunu demeniz iyi oldu çünkü polis gidenlerin çoğu hukuk grubu anladığım kadarıyla sadece bana mı gelmediler acaba diye düşünmeye başlamıştım   
- 

.......... 
- 

............. 
- 

@arafta aynen hocam bilgi alabileceğimiz kimse yok bekleyip görcez artık hayırlısı olsun  
- 

Arkadaslar, bir arkadaşımın tavsiyesi ile İl Emniyet Müdürlüğü nü aradım Rekabet Kurumu soruşturması 1 hafta ya da 10 gün sonra biter ve kuruma gider dediler.